So, what is the deal with Perry & Marco?

Journal

So, what is the deal with Perry & Marco?

So, what is the deal with Perry & Marco?

Du har måske allerede hørt om Perry og Marco, men vidst du, at de to herrer har fået en upgrade i Spring Summer 2021 kollektionen?

Måske du har undret dig over hvorfor Perry og Marco bliver kaldt ’Crunch’?
Dette er nemlig ikke et marketingstunt med henblik på at få dem til at lyde mere maskuline og hardcore. Tværtimod, så er der en helt bestemt grund til betegnelsen 'Crunch'.  
Bliv klogere på Perry og Marco nedenfor. 

Marco Crunch Jersey Shirt og Perry Crunch O-SS Tee er udviklet med en cool teknologi ved navn Odor Crunch© af Polygiene, og det er der navnet kommer fra. Dette betyder at stoffet er behandlet med en løsning, der stort set knuser lugtmolekyler såsom bakterier og sved og sikrer at dit tøj holder sig friskt hele dagen lang, og du nemt kan tage det på igen uden at vaske det.

 

BioStatic Stays Fresh©

Nu hvor vi har fået det grundlæggende på plads, vil vi fortælle lidt om hvordan det virker: Stoffet behandles med en løsning ved navn BioStatic Stays Fresh©. Det indeholder silver salt, som hæmmer udviklingen, og beskytter mod lugten af bakterier, svamp og mug, som opstår når vi sveder. Sved lugter ikke i sig selv, men bakterier gør. Silver salt sikrer at bakterierne og svampene ikke vokser, og sikrer dermed at de elimineres.

Illustration fra Polygiene®

Polygiene Odor Crunch©

Når BioStatic Stays Fresh© har dræbt bakterierne, kommer Odor Crunch© ind i billedet. Det nedbryder den lugt, der opstår fra kroppen, cigaretrøg, madlavningsrøg m.m. Odor Crunch© består af, silica, den primære ingrediens i sand, nemlig siliciumdioxid, og agerer som en katalyst, der absorberer lugtmolekylerne, for at knække og nedbryde dem. Resultatet er at lugten elimineres for evigt.

llustration fra Polygiene®

Hvad er fordelene ved det?

Nummer 1: Du vil ikke lugte
Nummer 2: Tøjet holder længere
Nummer 3: Det er klimasmart

Dette er en kæmpe fordel, hvis du er den aktive type, der altid er på farten og ikke har tid til at vaske dit tøj hver dag. Man vasker oftest tøj hvis det lugter, men med Odor Crunch©, behøver du ikke vaske dit tøj hver gang du har haft det på. Det betyder at dit tøj holder længere, da det er begrænset hvor mange gange tør bør vaskes. Du bidrager med mindre mikroplast til verdens have, og du sparer vand, el og CO2. Med andre ord, er du klimasmart.

 

Kort sagt: Brug mere. Vask mindre.

Og bare rolig—Perry & Marco kan stadig genbruges!

 

Læs mere om Polygiene her: www.polygiene.com

Illustrationer og logoer tilhører Polygiene®.

Shop Marco & Perry her