AW22 Lookbook

AW22 Lookbook 

Den vidunderlige efterårssæson er lige på trapperne. Og vi hylder den skønne årstid med vores nye efterårs- og vinterkollektion – Autumn Winter 2022. Denne nye kollektion sætter fokus på en "helt ny verden", hvor du følger dit hjerte. Vi tager dig med på en rejse, som handler om livets vigtige erfaringer og om at være tro mod dig selv.

 

Autumn Winter 2022 står for selvtillid og optimisme – det lette liv med fokus på kvalitet og komfort.  

Følg dit hjerte, og vær unik og tro mod dig selv.

Tara Ansini Blazer, Abbey Ansini Bukser

Shop looket (2)

Alyn Highneck Strik, Dara Joy Bukser

Shop looket (2)

Imma V-neck Strik, Rachel Siva Jeans

Shop looket (2)

Helsa Big Stripe Strik

Shop looket (1)

En skøn palet af gyldne farver

AW22 hylder træernes gyldne blade med flotte farver som Cobblestone, Capers Green og Chipmunk med et strejf af farverige blomster: Wild Orchid, Oxblood Red og Russet Orange. 

I denne sæson kan vi også præsentere to nye farver: Lead og Blue Spruce, som tilfører efterårets smukke jordfarver lidt ekstra dybde. Derudover er Lead og Oxblood Red meget populære farver i denne sæson og vil også være meget synlige i vores AW22-kollektion. Oxblood Red er en skøn og mørk nuance af rød. Den minder en del om Bordeaux, men er ikke lige så lilla og mere hen i det brunlige. Lead er en smuk midnatsfarvet nuance af grå med et stænk af blå. 

Thora V-neck Strik

Shop looket (1)

Tamana Alia Kjole

Shop looket (1)

Astrid Silk Tank Top, Bine Leia Blazer

Shop looket (2)

Sabri LS Bubble Kjole

Shop looket (1)

En hyldest til de sidste 100 år

Med vores nye kollektion fejrer vi de sidste 100 år, hvor vi kombinerer den feminine og maskuline stil i skønne, cool looks. Hvert enkelt årti har været en kæmpe inspiration for os og budt på nye idéer, pasformer og blandede strukturer.

Vores print er eklektiske og især inspireret af 70’erne og de skønne klassikere.I denne kollektion hylder vi de fantastiske 70’ere, og det gør vi med et helt særligt fokus på detaljerne i halsen. Lige fra den smarte bluse med sløjfe (også kendt som tie-neck-blusen) - til den elegante skjorte med unikke flæsedetaljer og ikke mindst den cool skjorte med stor krave.

Som noget helt nyt kan vi nu også præsentere art deco, som fuldender denne skarpe kollektion med luksus og elegance.  

Saloni Alia Bluse

Shop looket (1)

Enesma Pepita Skjorte, Pila Inca Kappe

Shop looket (2)

Candi O-SS Flock T-shirt

Shop looket (1)

Overtøj til enhver lejlighed og ethvert behov

Autumn Winter 2022 byder på et helt fantastisk udvalg af overtøj, herunder klassiske uldfrakker, cool regnfrakker og quiltede dunjakker og -veste, som passer perfekt til det lunefulde efterårsvejr.

Luksuriøs tailoring

Vores blazere er utrolig populære og er selvfølgelig også en vigtig del af denne kollektion. Vores AW22-kollektion byder både på casual og luxury tailoring - og med et nyt og cool fokus på fløjl i en helt enestående kvalitet.

Aina O-SS T-shirt

Shop looket (1)

Trace Cambric Blazer, Jazey Cambric bukser

Shop looket (2)

Udforsk nye styles her.