Din blazer guide

Blazeren har altid været en klassiker og vil altid være det – den går aldrig af mode og er derfor essentiel i garderoben. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige blazer. Der er mange at vælge mellem, og det kan synes umuligt at finde ud af fittet. Vi har derfor lavet denne blazer guide. I denne guide gør vi det nemlig nemt for dig at forstå vores fits og finde dit perfekte match (eller matches).  

Allerførst gennemgår vi, hvordan vores blazer fits og kvaliteter skal læses (og forstås).

Lær vores blazeres navne, fit & kvaliteter at kende

Blake Night Blazer 
Det første ord i vores produktnavne er altid fittet. 
Hver gang du ser et produktnavn der starter med ordet Blake, vil dette produkt altid have et Blake fit. Hvis produktnavnet er Mary Clair Blazer, vil blazeren have et Mary fit, idet produktnavnet starter med Mary. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Blake Night Blazer 
Ordet lige efter (her Night) i produktnavnene vil altid være kvaliteten (materialet). 
Når du ser et produktnavn med Night efter første ord, vil dette produkt have en Night kvalitet. Det samme er gældende ved f.eks. Blake Glenn Blazer, der har en Glenn kvalitet, idet Glenn står som andet ord i produktnavnet. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Blake Night Blazer 
Det tredje ord i produktnavnet er produktkategorien. Ordet Blazer fortæller dig fx, at produktet er en blazer. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Dette er en general forståelse og læsning af vores produkter. Nedenfor vil vi gå igennem forskellige blazer fits.

Slim fit

Vores slim fit blazere, som den ikoniske 'MMBlake Night Blazer', er designet til at omfavne din figur. Med fokus på pasform og kvalitet har disse blazere en høj detaljegrad for at sikre den perfekte silhuet, der udstråler sofistikation og stil. Uanset om du kombinerer dem med vores tailored bukser for et skarpt look eller gør dem casual med jeans til en aften ude, er vores fitted blazere perfekte til enhver begivenhed.

Regular fit

Hos MOS MOSH ønsker vi at designe en pasform, der matcher enhver kropstype. Vores blazere med et regular fit er den perfekte kombination af komfort og form, og giver en løsere pasform end vores fitted blazere. Ideelle til en formel setting såvel som et casual event, er vores blazere alsidige styles, der fuldender ethvert outfit.

Relaxed fit

MOS MOSH definerer casual luksus med vores udvalg af blazere med et relaxed fit. Disse blazere giver en ubesværet og stilfuld silhuet og er især perfekte til dig, der værdsætter komfort og stil, der samtidig er alsidig.