Made with Care

Som en del af modeindustrien er vi bevidste om, at vi har en stor påvirkning på miljøet og vores klode. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at vi ikke er perfekte. Vi ved, at vi aldrig kan blive 100% bæredygtige, så længe vi er en del af modeindustrien. Men vi kan tage nogle vigtige skridt for at komme i den rigtige retning.

Hvad betyder bæredygtighed for os?

Hos Gallery tror vi på, at høj kvalitet og tidløst design er grundstenene for bæredygtig mode. Det er vigtigt for os at designe tøj der lever op til vores kunders krav og forventninger, når det kommer til kvalitet og bæredygtighed, samtidig med at vi møder deres behov for moderigtigt tøj.

Tøj i dårlig kvalitet går i stykker, mister værdi og ender med at blive smidt ud. Det vil vi ikke være en del af. Tøjet skal være i høj kvalitet, der holder i mange år. Det er noget vi tager in mente under hele designprocessen og mens vores tøj finder vej til landets klædeskabe. Derfor designer vi tidløse styles, der kan bruges år efter år. Hvis tøjet ikke længere bruges, opfordrer vi dig til at donere eller genbruge, så beklædningen får nyt liv.

Læs mere i vores CSR rapport her.

Made with Care

Vi tager vigtige skridt i den rigtige retning hver dag. Hvilket især ses ved markeringen ’Made with Care’.

’Made with Care’ er en markering, der viser, at tøjet har en feature, der gør det mere bæredygtigt end det traditionelle alternativ. Dette kan fx være socialt eller at det er mere miljøvenligt. Med ’Made with Care’ bestræber vi os på at være transparente, hvorfor vi kommunikerer vores initiativer, så de er synlige og så
nemme at forholde sig til som muligt. Derfor har vi også gjort det muligt at finde en beskrivelse af vores ’Made with Care’ features i produktbeskrivelserne på vores hjemmeside.

Better Cotton hos Gallery

Hos Gallery, er vi stolte over at være en del af Better Cotton Initiative (BCI). Når du vælger styles, der er produceret i bomuld fra vores kollektioner, støtter du ansvarlig bomuldsproduktion gennem Better Cotton Initiative. Better Cotton bruger et Mass Balance system til at fremskaffe bomuld. BCI landbrug er mere effektivt i forhold til vandforbrug, og værner om sund jord og naturtyper. Der anvendes færre skadelige kemikalier, og BCI går højt op i landbrugernes rettigheder og velbefindende. Vi har sat os for at bruge mere BCI bomuld for hvert år, der går, og dermed øge vores økonomiske bidrag til initiativet.