Privatlivspolitik

Politik om beskyttelse af personoplysninger

Databeskyttelse og fortrolighed prioriteres højt hos MOS MOSH. Denne Persondatapolitik indeholder klare retningslinjer for, hvordan MOS MOSH behandler dine personoplysninger. Derudover forklarer vi, hvordan vi anvender de personoplysninger, du efterlader og/eller giver os, når du besøger vores websted og bruger de forskellige tjenester på webstedet.

Dataansvarlige og kontaktoplysninger

Dette websted drives og ejes af:

MOS MOSH
Ejlersvej 24
6000 Kolding, Denmark
CVR nr. 32933491
Telefonnr.: +45 76729000
info@mosmosh.com

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personoplysninger om dig. De personoplysninger, vi indsamler, kan f.eks. omfatte dit navn, din e-mailadresse og lignende identifikationsdata, herunder oplysninger om din navigation på webstedet.

I forbindelse med indsendelsen af dine oplysninger vil det altid fremgå, om indsendelsen er frivillig eller nødvendig for at gennemføre den ønskede handlingn.

Dine personoplysninger indsamles i et eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du tilmelder dig MOS MOSHs nyhedsbrev
  • Når du opretter en kundekonto på www.mosmosh.com
  • Når du deltager i en af MOS MOSHs-konkurrencer

Hvis du bruger din e-mailadresse i mere end et af ovenstående tilfælde, vil dine personoplysninger kun blive indsamlet og registreret på et sted. På denne måde gemmes dine oplysninger allerede, når du handler hos os, og du vil ikke modtage det samme markedsføringsmateriale fra MOS MOSH mere end en gang.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og vil blive anvendt i forbindelse med:

  • Tilmeldinger til nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer og/eller andre events
  • Udsendelse af andet marketingmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af rabatkoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Statistik
  • Andre marketinginitiativer

Bemærk, at vi kun vil bruge dine personoplysninger til at sende marketingmateriale, hvis du tidligere har givet dit udtrykkelige samtykke til dette, medmindre lovgivningen giver os mulighed for at kontakte dig uden dit forudgående samtykke.

MOS MOSH fører statistik over, hvilke områder af webstedet vores brugere besøger, og hvilke produkter brugerne foretrækker. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Viden om brugernes brug af webstedet opnås ved hjælp af de indsamlede data. Disse oplysninger bruges til at forbedre webstedet. Vi bruger oplysninger om, hvordan vores brugere navigerer, for bedre at forstå, hvordan vores brugere bruger www.mosmosh.com, og ud fra disse forsøger vi at forbedre webstedet. Vi er ikke i stand til at se, hvor du kommer fra, eller hvor du tager hen på internettet, når du forlader vores websted. Desuden indsamler vi oplysninger om, hvilke produkter vores brugere, som en enhed, foretrækker. Disse oplysninger bruges også til at forbedre webstedet. Vi sælger eller videregiver ikke oplysninger om, hvordan vores brugere navigerer og bruger vores websted.

Vi overfører ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke. Under særlige omstændigheder og med henvisning til lovgivning kan det være nødvendigt at overføre oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. For eksempel kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om svindel med betalingskort.

Overførsel til andre dataansvarlige

Vi overfører kun dine personoplysninger til en tredjepart med dit samtykke. Under særlige omstændigheder og med henvisning til lovgivning kan det være nødvendigt at overføre oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. For eksempel kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om svindel med betalingskort.

Udlevering til databehandlere

Dine personoplysninger udleveres til MOS MOSH’s partnere, som leverer tjenester på vegne af MOS MOSH, f.eks. i forbindelse med udsendelser af nyhedsbreve. Disse partnere behandler kun personoplysningerne på vegne af MOS MOSH og i overensstemmelse med MOS MOSH’s instrukser.

Cookies

Vi bruger cookies på vores websted. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde på følgende link: https://www.mosmosh.com/policies/cookie-policy.html

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedsstandarder. I overensstemmelse hermed bestræber vi os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger om dig, som vi behandler. Der er dog fastsat visse undtagelser hertil i lovgivningen. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Desuden har du ret til at få dine personoplysninger korrigeret, slettet eller blokeret i henhold til reglerne. Endelig har du ret til at modtage de oplysninger om dig, som du har givet os, og ret til at få disse oplysninger videregivet til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække ethvert samtykke, du har givet, tilbage, og vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen baseret på et andet formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på info@mosmosh.com eller +45 76729000.

Links til andre websteder osv.

Vores websted kan indeholde links til andre websteder eller til integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheders websteder eller for sådanne virksomheders politikker om indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websteder, bør du læse ejernes politikker om beskyttelse af personoplysninger og andre relevante politikker.

Ændring af oplysninger m.v.

Hvis du ønsker, at vi skal opdatere, ændre eller slette de personoplysninger, vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de oplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer, kan du kontakte os på info@mosmosh.com eller +45 76729000. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

MOS MOSH
Ejlersvej 24
6000 Kolding, Denmark

Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon på info@mosmosh.com eller +45 76729000.

Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.