Inspiration

SS23 Lookbook

SS23 Lookbook

Spring Summer 2023 hylder regnbuens farver. Denne kollektion er både cool og modig og vil uden tvivl sætte kulør på tilværelsen med et fokus på maksimalisme og begrebet "jo mere jo bedre". Vores nye styles passer perfekt til de lune dage og er fremstillet i lette og lyse materialer, hvor jakkesæt i løs pasform og den fantastiske kombination af hør og viskose er blandt hovedelementerne.

Wear it in colours

Med denne skønne kollektion går vi foråret i møde med en forfriskende kombination af populære farver: Blue Aster, Arcadian Green, Teaberry og Yellow Plum, som supplerer hinanden på fineste vis. Farverne taler deres helt eget sprog og gør os glade både indvendig og udvendig. Skab din egen indre og ydre glæde med et farverigt, modigt og cool look fra vores nye SS23 kollektion.

Out of the winter darkness

Første drop består af friske blå og jordagtige farver, der symboliserer vejen ud af vintermørket. Den cool Blue Aster fungerer rigtig godt sammen med den nye pastelfarve Arcadian Green og er perfekt til forårssæsonen. Første drop består også af draperede jakkesæt og bløde, farverige strik.

Berry season is coming

Bærsæsonen er på vej, og det gælder også de nye smukke farver Teaberry og Yellow Plum. Denne sæson byder på hør og andre lette sommermaterialer, som vil være fremtrædende i andet drop.

That spring glow

I tredje drop hylder vi foråret med de nye farver Tan og Coral Reef. Varme, bløde og smukke farver, som passer til stort set alt i denne sæson.

Vil du se mere?

Udforsk vores nye styles her