AW22 Designer's Choice

AW22: Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores kollektioner. Vi er stolte over at kunne præsentere AW22 Designer’s Choice, hvor hvert enkelt item er en DNA-style fra MOS MOSH.

Disse udvalgte styles kommer i 4 drops. De hylder efterårets gyldne farver og stemninger med fokus på selvtillid og optimisme. Alle styles er eklektiske og defineret af kvalitet og komfort – designet til lige netop din efterårsgarderobe.

Drop 1: Pop farver og Bubble-print

Wild Orchid er vores POP-farve i drop 1. Den passer perfekt til blå og ecru denim og fungerer særlig godt sammen med vores skønne Ashley Natural Jeans (i naturligt denimmateriale i en cool kick-flared pasform).

DNA-styles

I første drop hylder vi det cool Bubble-print, som fås i to forskellige farvekombinationer: Den trendy Wild Orchid og den klassiske Capers Green. Vores Bubble-print er et helt nyt og forfriskende MOS MOSH-print. Her finder du helt unikke detaljer i printet bestående af farvede bobler med et elegant blomsterprint ovenpå.

Drop 2: En skøn palet af kølige efterårsfarver

Drop 2 består af en cool palet af lidt mere kølige efterårsfarver, hvor den populære Oxblood Red kombineres med Gray Dawn og den klassiske Cobblestone. Oxblood Red fungerer særlig godt sammen med den skønne Capers Green. 

DNA-styles

Et af hovedelementerne i drop 2 er vores smarte sildebensmønstrede Trace Cambric Blazer i Oxblood Red – den er både cool, sexet og helt unik. En anden essentiel style er vores lange ruskindsvest, Reina Leather Vest, som passer perfekt til en cool lag-på-lag-stil.

MMAina O-SS T-shirt

Shop looket (1)

Drop 3: En hyldest til de nedfaldne blade

I dette drop hyldes de smukke nedfaldne blade med en varm farvepalet af Chipmunk og Faded Rose kombineret med mere kølige og klassiske nuancer som Salute Navy og Black – med et strejf af Russet Orange.

DNA-styles

Vores Ivory Soft Cord Blazer i den varme Chipmunk-farve er et af hovedelementerne i dette drop. Den er moderne, og det skønne fløjl tilfører et touch af luksus – denne blazer er ikke bare en helt almindelig blazer. 

Den skønne Bine Kalia Blazer i Chipmunk og Salute Navy er simpelthen et musthave i denne sæson (og de kommende). Den passer perfekt til denim eller et par blå bukser for et mere sporty look.

MMRelena Highneck Strik, MMBai Leia Bukser

Shop looket (2)

Vores Chase Frill Kjole er essentiel i enhver garderobe og går aldrig af mode! Denne skønne denimkjole er designet i en flot oversize silhuet med flæsedetaljer og kan med fordel styles med et par læderstøvler.

Vores Pila Inca Kappe samler på fornemste vis farverne fra dette drop. En helt ny style fra MOS MOSH, som kan lyse ethvert rum op og byder på et hav af stylingmuligheder.

MMLogo Halstørklæde, MMWales Hi Støvler

Shop looket (2)

MMStockholm Hi Støvler

Shop looket (1)

Denne Diem Retro Knit Slipover er inspireret af 70'erne og passer perfekt til stort set alt! Brug den gerne ud over en skjorte (eller en T-shirt) eller under en blazer sammen med vores Bai Bukser i løs pasform. Du vil elske dens flotte mønster, ligesom vores Diem Retro V-neck Strik også passer perfekt til vores Colette Regent Jeans eller Dara Nero Jeans.

MMCecilia Cover Jeans, MMPenta Lace Støvler

Shop looket (2)

Drop 4: Dress up

Dette drop indeholder ekstra elegante styles. De primære farver i dette drop er Lead og Blue Spruce. To cool farver, som bare passer perfekt sammen.

DNA-styles

Vores Chari Viyana Blazer er en ægte jakkesæts-klassiker med et mere casual nålestribet mønster. Det klassiske nålestribede mønster er designet i en helt ny version, som uden tvivl vil blive meget populær i efteråret.

Dette drop byder også på det smukke Amarlia blomsterprint, som er inspireret af den populære art-deco-trend. Et smukt print, som er både feminint og cool på samme tid – og en farvekombination, som nemt kan styles med alle dine yndlingsdele. 

MMRelena Highneck Strik

Shop looket (1)

MMRelena Highneck Strik

Shop looket (1)

Grå denim er bare et musthave, og vi har alle pasformer i den skønne grå farve. Passer perfekt til en klassisk skjorte eller en chunky strik.

Vores smukke Tamana Alia Kjole med jacquard-mønster vil uden tvivl blive en af efterårets favoritstyles. Den er utrolig smuk og meget nem at style.

MMZahra Rollneck Knit Slipover

Shop looket (1)

Loise, som er Head of Design hos MOS MOSH, glæder sig meget til at gå med alle de udvalgte styles til efteråret. 

Se de første AW22 styles her.