All I wish for Christmas this year

Journal

All I wish for Christmas this year

Få styr på dine juleønsker


Julen er lige om hjørnet!
Vi ved godt, at det sommetider kan være svært at finde den perfekte gave. Derfor har vi gjort det nemt for dine kære at finde den helt rigtige gave til dig. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at bløde pakker bare er de bedste gaver. 
Tilføj dine yndlings-styles til din ønskeliste.

Uanset hvad du ønsker dig, så har vi den helt rigtige gave til dig!

 

Pak dig ind i vores skønne, flatterende styles.
Perfekte til sæsonen.

 

Ari Aleksi kjole

Vores skønne Ari Aleksi kjole er designet i en flatterende skjortekjole-silhuet. Kjolen har plisseringer på skuldre, ryg og ærmer som finish. Med sidelommer, knaplukning, afrundet søm og et smart matchende bælte, som smukt fremhæver taljen. Brug den meget gerne til bare ben og støvler eller til et par smarte jeans.

 

Alli Cover Jeans

Leder du efter de perfekte jeans? Så er Ally bare den helt rigtige gaveidé til dig.
Denne skønne 5-lommemodel er ikke bare et par helt almindelige jeans. De er designet i en tætsiddende skinny fit med høj talje og fremstillet i genbrugsbomuld og -polyester, så de bare er super bløde. Disse skønne jeans kan du bruge til stort set alt, så du kan roligt slippe kreativiteten løs - og husk din yndlingslæbestift!

 

 

Vita Moss Kjole


Denne kjole er simpelthen den perfekte julegave! Designet i løs silhuet med skønne, voluminøse ærmer, elastiske manchetter og en elegant nøglehulslukning foran som finish. Kan med fordel styles med et par smarte strømpebukser og højhælede sko eller støvler, alt efter dit humør og behov.

 Enola Skjorte

Mangler du en klassisk skjorte med et moderne tvist? Så skal du ikke lede længere. Designet i oversize fit med skjult knaplukning og afrundet søm, som er lidt længere bagpå. Skjortens moderne tvist kommer især til udtryk i det grafiske snit ved skuldrene og den flotte plissering i ryggen. Passer perfekt til et par jeans og en vest - og også gerne sammen med et par smarte sneakers for et ekstra cool look.

  

 

Everett Reid Jakke

Er du også helt vild med camouflage-print? Så er denne skønne jakke i skinnende jacquardvævet stof simpelthen den perfekte julegave til dig! Jakken har snøreluk i linningen, som du kan bruge til at fremhæve din talje eller lade hænge løst for et cool oversize look. I en smart 4-lommemodel, som med fordel kan styles med en go-to T-shirt og et par lækre jeans for en cool rock’n’roll-stil.

 

Shop flere favoritter her...