HEYANNO, et nyt brand fra MOS MOSH

HEYANNO er en frisk start og betyder ”at byde et nyt år velkommen”. Det er en ny og legende energi, der giver håb i en verden, hvor alt kan virke mørkt. Med HEYANNO ønsker vi at klæde os mere uden bekymringer, at bevæge os mere frit og at turde mere.

HEYANNO er et cool miks af styles, hvor minimalisme møder maximalisme. De er inspireret af cool tekniske kvaliteter, der især anvendes i japansk mode, mikset med de klassiske skandinaviske og italienske vibes samt den legende og ubesværede stil fra New York. HEYANNO er inspirerende, og der er ingen regler.

HEYANNO handler ikke om trends, men derimod om garderobeklassikere med et twist – alle styles er designet til at blive brugt i mange år, da de er alsidige og kan bruges på mange måder – uanset om det skal være vildt, med kant eller afslappet.

HEYANNO skal bringe glæde og inspirere dig til at finde dit eget unikke look. HEYANNO fokuserer på kvaliteter, der både fungerer alene samt nemt kan mikses med andre kvaliteter. Kontraster er i fokus, hvor det klassiske møder det tekniske, det feminine møder det maskuline, og komfort møder det formelle. Alle disse kontraster giver et legende nyt look, der udfordrer de klassiske normer og giver muligheden for nye måder at klæde sig på.

HEYANNO er inspireret af herremode, indie rock og 90’er grunge. Det er et casual luksusbrand med klassiske silhuetter, der har fokus på kvaliteter, twists og stil med kant. Et univers, hvor styling giver muligheder, da alle items er alsidige. Autenticitet er en grundsten for HEYANNO, og HEYANNO er en opdateret historie af, hvem vi er, og samtidig en hyldest til vores rødder.

Den første kollektion vil være tilgængelig 15. august 2024.

Følg HEYANNO på Instagram for sneak peeks og de seneste nyheder.

FØLG NU