Historien om MOS MOSH

Brandet MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde. De første tegninger blev lavet hjemme på hans køkkenbord, og trin for trin blev der skabt en lille kollektion af syv par jeans og bukser. Signaturen var tydelig: Styles i en perfekt pasform og høj kvalitet – og frem for alt – designet med et unikt tvist.

Lige fra starten har MOS MOSH haft et mål om at være et globalt brand, som samtidig er tro mod sit DNA og principper. Vi gør alt med passion, love, and heart og vores DNA blev et endnu vigtigere fundament, da vi begyndte at udvikle vores kollektioner til at omfatte fulde sortimenter. Vi har aldrig været bange for at sige, at vi har et kommercielt mindset – og det har virkelig givet pote. De perfekte pasformer og det smarte look, som kendetegner jeans fra MOS MOSH, er kendt og elsket af kvinder over hele verden. Og modebrandet MOS MOSH er i dag førende inden for luksusjeans og tailorings. 

“Listen to your heart, things have to feel right”.

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Et univers af tidløse styles med et tvist

MOS MOSH er et fantastisk univers af tidløse styles designet med et tvist. Vi er kendt for vores høje kvalitet, høje komfort og helt unikke detaljer. Og selvom vores styles er af høj kvalitet, mener vi også, at de skal være til rimelige priser. Det er en del af vores helt unikke DNA. 

Hver enkelt style i vores kollektioner bliver vendt og drejet, så vi kan være sikre på, at den er perfekt. Vi vil nemlig gerne være kendt for vores store passion – og som et brand, der aldrig går på kompromis. Vores fantastiske pasformer og styles er noget helt specielt – og det er vi også. Vi har flatterende styles, som passer til alle. 

"Attention to detail - always with a twist".

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

MOS MOSH Gallery.

I 2020 var tiden kommet til et nyt kapitel i MOS MOSH's historie, hvor vi kunne byde et nyt medlem velkommen i familien. Og snart så en ny kollektion til mænd – MOS MOSH Gallery. – dagens lys. Et high-end modebrand til den moderne mand, som gerne vil udstråle både selvtillid og stil.

Inspirationen kommer fra det enkle skandinaviske look kombineret med unikke italienske detaljer. Kollektionerne er fremstillet i førsteklasseskvaliteter, er designet med et tvist og går aldrig på kompromis med pasformen. Kollektionerne er både casual og elegante og byder på mange alsidige styles, som kan "dresses" op og ned, alt efter lejlighed og behov. MOS MOSH Gallery. står for den enkle garderobe med uendelige stylingmuligheder og fokus på det gode håndværk. Læs mere om Gallery. her.

Vi er MOS MOSH & Gallery.

MOS MOSH og Gallery. er internationalt førende modebrands, som er baseret på en stærk kultur med en række grundlæggende værdier: ordentlighed, ansvarlighed og autenticitet er grundpillerne i vores virksomhed, og målet har altid været at levere mere end hvad der forventes – på alle områder. 

Med begge brands tager vi ansvar for hinandens trivsel og den verden, vi lever i. Vi sætter ambitiøse mål, imens vi stadig har fødderne solidt plantet på jorden. For os, er det vigtigt at huske, hvem vi er, og hvor vi kommer fra – det gør os nemlig ydmyge.

Kreativitet er altafgørende: Vi ved, at vi hele tiden er nødt til at forny både os selv og vores design. Det skaber engagement og motivation, så vi altid gør vores bedste ved at arbejde hårdt og huske de små detaljer.

Som modevirksomhed har vi et meget stort ansvar for den planet, som vi en dag giver videre til vores børn og børnebørn. Vi ved godt, at vi ikke er perfekte – men vi er ærlige og på en vigtig rejse mod større ansvarlighed. Vi er forpligtet til at tage et stort ansvar og træffe bedre valg i hverdagen, så vi kan minimere vores miljømæssige og sociale påvirkning i alle led af vores forsyningskæde.

Læs mere om MOS MOSH