ReLoved by MOS MOSH

Fra PreLoved til ReLoved – lad dit tøj blive elsket mere end én gang

Dit brugte tøj fortjener at blive elsket igen!

ReLoved by MOS MOSH er et secondhand-univers, hvor du kan give dit brugte tøj fra MOS MOSH chancen for at blive brugt og elsket igen.

Med ReLoved kan vi udvikle os og opnå en mere udvidet cirkulær tankegang og hjælpe med at sikre, at vores produkter kan blive brugt og elsket – ikke bare én gang, men sæson efter sæson. MOS MOSH ønsker at forlænge levetiden på vores kvalitetstøj.

Med vores nye secondhand-univers ReLoved kan du gå på opdagelse i flatterende og populære styles fra tidligere kollektioner, ligesom du også kan indsende dit eget brugte tøj købt fra MOSMOSH.dk. Når du har indsendt dit brugte tøj, vil du modtage en voucher, som du enten kan bruge i vores ReLoved-univers eller online shop. Denne voucher vil udgøre 30% af salgsprisen i vores webshop.

Når vi har modtaget dit brugte tøj fra MOSMOSH.dk, vil vi sælge det videre i vores ReLoved online shop. Derudover tilbyder vi gratis forsendelse ved returnering af tøj fra MOS MOSH.

Du kan selvfølgelig fortryde dit køb og returnere på samme vilkår som varer købt i vores online shop.
Læs mere her.

Alt, hvad du skal gøre, er at sende os dit brugte tøj købt fra MOSMOSH.dk. Så klarer vi resten! 

Betingelser:

I vores ReLoved-univers inddeler vi tøjet i 3 forskellige kategorier: "Ok", "God" og "Som ny", så det er nemt for dig at finde rundt i.

Ok: Synligt brugt, men i pæn stand
Et secondhand-produkt i denne kategori er brugt og lidt slidt, men stadig velholdt. Produktet har synlige brugsspor såsom mindre defekter, små pletter etc.

God: Brugt, men i meget fin stand  
Et secondhand-produkt i denne kategori er kun meget lidt slidt og stadig meget velholdt. Produktet har kun meget små brugsspor, f.eks. i form af ubetydelige pletter.

Som ny
Et secondhand-produkt i denne kategori har ingen defekter og er derfor "så god som ny".

Vil du gerne sælge dit brugte tøj købt fra MOSMOSH.dk? Indsend dit brugte tøj her.