Vores Historie

Da Kim Hyldahl stiftede MOS MOSH i 2010, blev de første streger skitseret på køkkenbordet derhjemme. Et produkt ad gangen skabte han sin første kollektion bestående á syv par jeans og bukser. Signaturen var klar fra begyndelsen; velsiddende tøj, høj kvalitet og designs udviklet med et twist. 

Brandet udviklede sig, og ti år senere var det tid til at skrive et nyt kapitel i MOS MOSH-familiens historie – et herrebrand: MOS MOSH Gallery. Gallery er skabt med en vision om at lave et internationalt, kommercielt og nytænkende luksusbrand. Vi kalder det en ny holdning til casual tailoring, hvor vi favner principperne om tidløs sofistikering og afslappet elegance. Hvor hver en style er nøje gennemtænkt ned til mindste detalje. 

”Gode ting tager tid. Vi vil gøre tingene ordentligt; det skal føles rigtigt”.

Kim Hyldahl, Grundlægger

Gallerys Signatur

Gallery er kendt for at lave velsiddende jeans, casual tailoring og essentielle styles. Det er det, vi udmærker os ved og stræber efter at være de bedste til. Vi ved, hvordan man laver velsiddende tøj i high-end kvaliteter og altid med sans for detaljen. 

Vores kollektioner er skabt med inspiration fra det enkle nordiske look og kombineret med italiensk finesse. Med fokus på håndværket, viser vi en enkel garderobe med flere stylingsmuligheder, hvor tøjet er skabt i gode kvaliteter, så det kan bruges igen og igen. Udover alsidighed er komfort også et vigtigt nøgleord, når vi designer vores kollektioner. Det skal fungere, være behageligt og se knivskarpt ud. Derfor vender og drejer vi hvert eneste stykke tøj under designprocessen, indtil det føles helt rigtigt. Kort sagt, sikrer vores tøj en afslappet elegance til den moderne mand på farten.

Læs mere om Gallery