Historien om Gallery.

MOS MOSH Gallery. blev grundlagt i 2020 af Kim Hyldahl og henvender sig til den moderne mand, som gerne vil udstråle selvtillid og stil. Inspireret af vores søsterbrand, MOS MOSH, er det vores vision at definere luksus på en ny måde. Det gør vi ved at skabe kompromisløse kollektioner til overkommelige priser. Hver enkelt style udstråler afslappet elegance og tidløs stil – helt ned til den mindste detalje.

MOS MOSH Gallery. står for enkle og tidløse styles, som bare holder. Vores fokus på det gode håndværk sikrer en enkel, men alsidig garderobe med mange stylingmuligheder. Kollektionerne er fremstillet i high-end kvaliteter, er designet med et tvist og går hverken på kompromis med pasform eller holdbarhed.

”Good things take time. We want to do things properly; it has to feel right”.

Kim Hyldahl, Founder & Creative Director

Kim Hyldahl, Founder & Creative Director

Gallery.'s signatur

Jeans med en perfekt pasform, casual tailoring og essentielle styles. Det er Gallery. Med vores sans for detaljen fremstiller vi tøj i eksklusive materialer, som kan bruges sæson efter sæson. Alsidighed og komfort er hele kernen i vores forretning, så med vores styles kan du nemt gå fra en casual til en mere formel stil – perfekt til den moderne mand på farten.

Inspirationen kommer fra det enkle skandinaviske look kombineret med unikke italienske detaljer. Vores styles er både smarte og komfortable, så du altid kan fremstå afslappet, elegant og fuld af selvtillid. Tag med os ud på en spændende rejse, hvor vi nyfortolker luksus til den moderne mand, som sætter pris på god stil.

"Attention to detail - always with a twist".

Kim Hyldahl, Founder & Creative Director

MOS MOSH

Historien om MOS MOSH går tilbage til 2010, hvor Kim Hyldahl skabte en lille kollektion af syv par jeans og bukser hjemme på køkkenbordet. Signaturen var tydelig: Styles i en perfekt pasform og høj kvalitet – og frem for alt – designet med et unikt tvist.

Lige fra starten havde MOS MOSH et mål om at blive et globalt brand, som samtidig er tro mod sin DNA og principper. Vi sætter passion, kærlighed og hjerte i alt, hvad vi gør. Vi har aldrig været bange for at sige, at vi har et kommercielt mindset – og det har givet pote. De perfekte pasformer og det smarte look, som kendetegner jeans fra MOS MOSH, er kendt og elsket af kvinder over hele verden. Læs mere om MOS MOSH her.

Vi er MOS MOSH & Gallery.

MOS MOSH og Gallery. er internationalt førende modebrands, som er baseret på en stærk kultur med en række grundlæggende værdier: Anstændighed, ansvarlighed og autenticitet er grundpillerne i vores virksomhed, og målet har altid været at levere det lille ekstra – på alle områder. 

Med begge brands tager vi ansvar for hinandens trivsel og den verden, vi lever i. Vi sætter høje mål, men har stadig fødderne solidt plantet på jorden. Det er vigtigt at huske, hvem vi er, og hvor vi kommer fra, for det er med til at bevare en ydmyg indstilling.

Kreativitet er nøgleordet! Vi ved, at vi hele tiden er nødt til at forny både os selv og vores design. Det skaber engagement og motivation, så vi altid gør vores bedste ved at arbejde hårdt og huske de små detaljer.

Som modevirksomhed har vi et meget stort ansvar for den planet, som vi en dag giver videre til vores børn og børnebørn. Vi ved godt, at vi ikke er perfekte – men vi er ærlige og på en vigtig rejse mod større ansvarlighed. Vi er forpligtet til at tage et stort ansvar og træffe nogle bedre valg i hverdagen, så vi kan minimere vores miljømæssige og sociale påvirkning i alle led af vores forsyningskæde.

Uanset hvor hurtigt det går for MOS MOSH og Gallery., så har vi altid fokus på vores DNA og vigtige principper.

Læs mere om Gallery.