Historien bag Gallery

En ny tilgang til skræddersyet luksus

Det er tid til at skrive et nyt kapitel i MOS MOSH-familiens historie, og denne gang står vi klar med noget helt nyt—et herrebrand: MOS MOSH Gallery. Vi har kombineret det enkle nordiske look med italiensk finesse, og det er lige præcis denne blanding, der gør brandet til noget helt særligt. Vi sigter efter en stil, der udstråler sofistikeret lethed med velsiddende jeans og casual tailoring. Kollektionen deler grundværdier med MOS MOSH når det kommer til kvalitet, pasform og vores signaturtwist.

Gallery har været under udvikling i lang tid, men ting tager tid når de skal gøres ordentligt. Konceptet er gennemtænkt, helt ned til den allermindste detalje, og det er det, der gør Gallery til noget helt særlig. Helt fra start, har vores mål været at etablere et internationalt brand, der revolutionerer luksus og deler grundværdier med MOS MOSH.

”Gode ting tager tid. Vi vil gøre tingene ordentligt; det skal føles rigtigt”

Kim Hyldahl, MOS MOSH Gallery grundlægger

Gallerys signatur

Vi er kendt for upåklagelig kvalitet og tøj, der sidder lige som det skal, og det er naturligvis også tilfældet i Gallery. Vi er kendt for vores jeans, og derfor er det helt naturligt at vi laver kollektioner med denim. Man skal gøre det man er bedst til, og det er lige præcis det vi gør!

Det er meget vigtigt for os at lave tøj i god kvalitet, som kan bruges igen og igen. Derfor vægter vi også komfort meget højt under designprocessen. Der findes ikke noget værre end et stift jakkesæt eller et par jeans, der er så stramme at du ikke kan bevæge dig i dem. Vi ved at tøj skal kunne præstere hver eneste dag. Det skal fungere, være behageligt og se knivskarpt og stilet ud. Derfor vender og drejer vi hvert eneste stykke tøj under designprocessen, indtil det føles helt rigtigt. Vores kollektioner er fremstillet med luksusmaterialer, som primært stammer fra fibre, der valgt med hensyn til miljøet. Og nu hvor vi snakker om miljøet, vil vi gerne opfordre dig til at donere eller genbruge dit tøj, hvis du ikke bruger det længere. Vi er stolte af vores tøj der sikrer en afslappet elegance til den moderne mand på farten.

culture of passion