Autumn Winter 2023: Fall In Love

Journal

Autumn Winter 2023: Fall In Love

Autumn Winter 2023

Vores Autumn Winter 2023-kollektion har fokus på den smukke natur og bladene, der skifter farve. En vidunderlig årstid, hvor de nedfaldne blade danser i den friske vind og skaber de smukkeste brændte farver.

 

 

Fall in love
AW23 er inspireret af de cool 70'ere og 90'ere, hvor modetraditioner og klassiske silhuetter får et moderne tvist. Kollektionen er designet i ærlige materialer i forskellige former og nuancer, hvor alle detaljer tæller. Nye mønstre og strukturer ser dagens lys i nostalgiske og modige kombinationer. Alle styles har et praktisk design – uden at gå på kompromis med det smarte efterårslook. 

An ocean of burned colours
Denne kollektion er indbegrebet af ro og enkelthed – med et strejf af modige farver som en kontrast til efterårets klassiske farvepalet. Kollektionens livlige elementer kommer til udtryk i de flotte nuancer Vivid Viola og Burnt Ochre, mens de lidt blødere nuancer Fir Green og Quiet Harbor går i ét med årstidens natur. 

Wild spirits create unforgettable memories

Wild spirits er altid klar til det næste eventyr - ligesom Marion og Caroline. To skønne kvinder som vi har fulgt på en rejse til Portugal. Når Marion og Caroline er ude at rejse, vil de gerne opleve det bedste fra to verdener. Og denne gang gik turen til den livlige by Porto og det rolige landskab ved Villa Pedra. For Marion og Caroline fortælles de bedste historier, når de rejser til uforglemmelige destinationer og skaber fantastiske minder sammen. Og det var lige netop det, de oplevede i Porto og Villa Pedra. En rejse, hvor de inspirerede os med deres historier og livssyn.

Når Marion og Caroline rejser, pakker de kufferten med klassiske silhuetter og selvsikre styles, som passer perfekt til deres cool personlighed. Kufferten er fuld af outfits, der er chikke, men praktiske til byen – og varme, men elegante til Villa Pedra.

 

Udforsk vores første AW23 styles her.