AW22: New York, New York

Journal

AW22: New York, New York

AW22: New York, New York

Til vores AW22 kollektion er vi blevet inspireret af Nianga og Rosmary. To cool newyorkere, der har fulgt både deres hjerte og deres drømme, som vi har fået lov at følge en dag i New York.

 

New York er både drømmenes og mulighedernes by. Det er en by, som aldrig sover. En by, som er hjemsted for mange forskellige kulturer, hvor alle er velkomne – uanset hvem de er, eller hvor de kommer fra.

 

Selvom New York er indbegrebet af højt tempo og uendelige muligheder, så byder byen også på et hav af grønne parker, som er det perfekte sted at stresse og indbyder til slow living. Et skønt spot lige i nærheden, hvor der er plads til dybe samtaler.

 

For os er New York det perfekte setup til vores AW22 kollektion, der, ligesom New York, udstråler selvtillid og optimisme – en kollektion, der er defineret af markante looks.

Udforsk de første AW22 styles her.  

Mød Nianga & Rosmary 

Hvad er din baggrund?

Jeg er oprindeligt fra Amsterdam, men bor i New York, hvor jeg arbejder som model.

 

Hvor finder du inspiration i hverdagen?

Jeg bliver meget inspireret af at være sammen med gode venner. De giver mig energi. Sammen med dem føler jeg mig virkelig levende og godt tilpas. 

New York er også en kæmpe inspiration for mig. Byens indbyggere er utrolig inspirerende, fordi de hver dag gør deres bedste for at udleve deres drømme. Jeg har boet her i 7 år, hvor jeg hver dag har været vidne til deres store livsgnist og eventyrlyst. 

 

Hvordan holder du dig grounded i hverdagen?

Mit nære forhold til min familie giver mig jordbindelse. Jeg prøver at besøge dem, så tit jeg nu kan, når vi bor så langt fra hinanden. Samtidig er det også vigtigt for mig at komme hjem engang imellem for at finde tilbage til mine rødder. Det giver mig både jordforbindelse og fornyet energi.  

 

Hvilken vej har du taget for at nå dertil, hvor du er i dag?

Jeg startede som model, mens jeg boede i Amsterdam. Det var virkelig en chance at tage, da jeg flyttede hertil, for jeg havde mest været vant til at arbejde i Europa. Men jeg er utrolig glad for min beslutning, og jeg har heldigvis en kæreste, der bakker mig 100 % op, så han flyttede fra Amsterdam til New York sammen med mig. Det er en helt fantastisk oplevelse at have sammen. 

 

Hvilket tøj har du det allerbedst i?

Jeg går i meget forskelligt tøj i forskellige strukturer og materialer, når jeg arbejder, så mit tøj skal være casual og behageligt at have på (gerne løstsiddende), når jeg holder fri. 

 

Har du en fast morgenrutine? Er der noget, du bare ikke kan undvære i hverdagen?

Jeg skal altid have min smoothie og en kop koffeinfri kaffe hver morgen. Det giver mig en god mæthedsfølelse – og en fantastisk start på dagen. 

 

Hvad er du mest stolt over at have opnået i dit liv?

Jeg er utrolig stolt over min beslutning om at flytte til New York. Jeg var ikke helt sikker på, om det ville gå godt, men jeg arbejdede hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag, og jeg udlever min drøm hver eneste dag. 

 

Hvad er det vigtigste du har lært i livet?

At du er din egen lykkes smed. Du må selv gøre det hårde arbejde – og tro på, at det nok skal lykkes. 

  

Hvad er din baggrund?

Jeg kommer fra Venezuela, men er næsten lige flyttet til New York. Her skal jeg bo nogle måneder for at arbejde som model.

 

Hvor finder du inspiration i hverdagen?

Jeg finder stor inspiration i de byer, jeg bor i. Jeg har boet og arbejdet i nogle forskellige byer de seneste år. Når jeg er i de forskellige byer, finder jeg inspiration i de mange forskellige kulturer, og jeg prøver at tilpasse mig og få så meget ud af byen som muligt. Jeg har været utrolig heldig at få lov til at opleve så mange steder som model.

 

Hvordan holder du dig grounded i hverdagen?

Min mor har altid lært mig at være ydmyg og aldrig tage noget for givet – det giver mig jordforbindelse. Min mor er også selv med til at give mig jordforbindelse. Vi har et meget stærkt bånd, og hun minder mig om, hvor taknemmelig jeg skal være for de mange oplevelser, jeg får via mit arbejde.

 

Hvilken vej er du gået for at nå dertil, hvor du er i dag?

Selvom jeg er dybt taknemmelig for alle de byer, jeg har boet i, kan det sommetider godt være lidt overvældende at skulle bo i et nyt land alene og lære nye mennesker at kende hele tiden. Også selvom jeg føler mig mere og mere hjemme i de nye byer, jeg kommer til. Det giver mig en følelse af, at jeg er lykkedes med mine mål, efterhånden som min selvtillid vokser.

                            

Hvilket tøj har du det allerbedst i?

Jeg kan bedst lide at gå i jeans og T-shirt. Det føler jeg mig altid godt tilpas i, og det passer også godt til min livsstil. Det er et ret sammensat look, som jeg ikke føler mig begrænset af.

 

Har du en fast morgenrutine?

Jeg elsker min kaffe om morgenen – især inden jeg skal arbejde. Det får mig til at vågne og giver mig et energi-boost. Min yndlingsmorgenmad er yoghurt med granola – det lader min krop op.

 

Hvad er du mest stolt over at have opnået i dit liv?

Jeg er meget stolt over at kunne arbejde så mange forskellige steder. Og hvis jeg føler mig usikker, så presser jeg mig selv lidt, så jeg kan komme ud af min comfort zone. Det har givet mig mere selvtillid i mange situationer.

 

Hvad er det vigtigste, du har lært i livet?

Det vigtigeste jeg har lært er, at livet kan være hårdt, men at du må tro på, at alt nok skal gå. Der er en grund til, at du er havnet lige dér, hvor du er. Vær taknemmelig for selv de mindste ting i hverdagen. Så går det hele meget nemmere.

 

Udforsk de første AW22 styles her.