SS20: Kom bag kulissen og oplev det fortryllende Capri

Journal

SS20: Kom bag kulissen og oplev det fortryllende Capri

Midt i det Tyrrhenske Havs azurblå vand, finder man den betagende ø Capri. Det er et vidunderligt malerisk sted, som engang var et tilflugtssted for forfattere og kunstnere, som hver især sugede øens fortryllende natur og himmelske landskab til sig.


Vores SS20 kampagne er skudt på Capri—et fantastisk sted til at fordybe sig, sætte farten ned og nyde den rolige energi i fulde drag. SS20 kollektionen fremviser Capris magiske landskaber, og kombinerer bløde jordfarver med cool looks og levende prints. Den bløde pallette med rolige jordfarver og lysere pasteller passer perfekt til landskabets majestætiske arkitektur og indbydende beige bygninger. Øens fredfyldte vibe er også det perfekte match til kollektionen, som har fokus på at løfte hverdagstøj og skræddersyet tailoring op på et helt nyt niveau.

Vi har haft glæden af at samarbejde med det bedste hold til denne fotosession. De to dedikerede modeller kom med en god energi og skønhed, der var indbegrebet af kampagnens ånd. Vi elsker at samarbejde med folk, der deler vores grundværdier, står ved sig selv, og gør hvad de elsker. Denne kollektion er kommet til verden med passion, love & heart takket være dette fantastiske hold.