Bliv klar til efterår og vinter med en ny jakke

Journal

Bliv klar til efterår og vinter med en ny jakke

Er du på udkig efter en ny jakke eller frakke?

Så har vi lige det, du står og mangler! Når vejret bliver koldere, har du brug for godt og lunt overtøj. Vores overtøj passer ikke bare til denne sæson, men også til de kommende sæsoner – og så passer det perfekt til ethvert outfit.

Se vores mest populære jakker og frakker her: 

Durah Twill Jakke // Vera Camo Jakke // Pila Inca Kappe  Lilou Puffer Down Jakke // Tony Mix Frakke


Nova og andre skønne nyheder: 
Vores Nova Square Down Frakke er en af vores mest populære jakker. Den har været en del af MOS MOSH i mange år og er blevet udviklet med nye og cool detaljer gennem sæsonerne. En skøn frakke med stærk lynlås, som kan åbnes fra bunden for max. fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Nova Square Down Jakke // Nova Square Down Vest // Aimee Down Jakke

I denne sæson byder vi på en ny version af Nova – en trendy vest, som har fået navnet Nova Square Down Vest. Denne lækre vest har de samme egenskaber og detaljer, som du ellers kender fra Nova – bare uden ærmer. Passer til stort set alt – lige fra striktrøjer til skjorter. 

Vi har netop også fremstillet en ny jakke, som er inspireret af vores populære Nova-model. Den nye Aimee Down Jakke er designet med et diamant- quiltet mønster og er kortere i længden. Denne jakke har en cool A-form, mens Nova har en mere regulær pasform.

 

 

 

Se vores fantastiske udvalg af overtøj her.