Den silkebløde følelse af kashmir

Journal

Den silkebløde følelse af kashmir

Den silkebløde følelse af kashmir

Bliv hjemme med stil. Vores guide til det ultimative hjemmetøj, der hverken går på kompromis med stil eller komfort. Vi tilbringer pt. langt det meste af vores tid derhjemme, men det betyder ikke at vi skal vinke farvel til vores personlige stil. Det er fristende at tilbringe dagene i pyjamas og hjemmesko, så måske det er et godt tidspunkt at opgradere arbejdstøjet med bløde bukser og hyggelig kashmir.

 

Vi tror fuldt og fast på at det rette outfit gør dig mere produktiv. Nogle mennesker hævder endda at vores tøj påvirker humøret. Vi siger selvfølgelig ikke at du skal trække i jakkesættet hver dag, selvom det ville være ret cool. Vi snakker bare om blødt tøj, så du er udrustet til en dag foran computeren hvor du skal få arbejde til at gå op i en højere enhed mens du jonglerer hjemmeskoling og snacktid med ungerne.

Godt nok er sommeren lige rundt om hjørnet, og solen er begyndt at kigge ud fra sit skjul, men temperaturen er stadig svingende. En af de bedste tekstiler, der findes til de milde dage, er kashmir, da stoffet regulerer kropstemperaturen. Perfekt til de kølige dage og mellem årstiderne. Vi garanterer for at du ikke vil fortryde en investering i kashmir.

Godt nok er sommeren lige rundt om hjørnet, og solen er begyndt at kigge ud fra sit skjul, men temperaturen gør stadig hvad den vil. En af de bedste tekstiler, der findes til de milde dage, er kashmir, da stoffet regulerer kropstemperaturen. Perfekt til de kølige dage og mellem årstiderne. Vi garanterer for at du ikke vil fortryde en investering i kashmir.

Sådan passer du på kashmir

Kashmir er lavet af fine uldfibre, og materialet er både tyndt og porøst. Kashmir er kendt for at være silkeblødt, varmt og luksuriøst. Passer du godt på kashmir, kan investeringen være starten på et langt og kærligt forhold. 

 

Man skal passe meget godt på kashmir. Sørg altid for at læse mærket indeni tøjet inden du kommer for godt i gang. Vi har et par tips og tricks, som kan sikre at din kashmir holder så godt som muligt mange år ud i fremtiden:

  • Få kashmir professionelt renset
  • Maskinvask derhjemme: brug maskinens uldprogram med et mildt vaskemiddel til uld. Læg den vaskede beklædningsgenstand på et håndklæde, og tør liggende uden at hive i stoffet.
  • Vask i hånden: læg beklædningsgenstanden i en fyldt håndvask med mildt vaskemiddel eller shampoo til uld. Sørg for at tøjet maks. lægges i blød i 30 minutter, og skyl derefter grundigt. Undlad at vride materialet, da det vil ødelægge formen. Læg det nyvaskede tøj på et håndklæde, og tør liggende uden at hive i stoffet.
  • Når du køber en MOS MOSH-strik i kashmir får du også en kashmirkam, som du forsigtigt kan bruge til at redde fibrene, så din strik altid ser ny og fin ud.

Sådan bruger du MOS MOSH kashmirkam

Vil du se flere silkebløde strik?

Se mere her