Din MOS MOSH blazer guide

Journal

Din MOS MOSH blazer guide

Find dit MOS MOSH blazer fit

Blazeren har altid været en klassiker og vil altid være det – den går aldrig af mode og er derfor essentiel i garderoben.

Det kan dog være svært at finde den helt rigtige blazer. Der er mange at vælge mellem, og det kan synes umuligt at finde ud af fittet. Vi har derfor lavet denne blazer guide. I denne guide gør vi det nemlig nemt for dig at forstå vores fits og finde dit perfekte match (eller matches).  

Allerførst gennemgår vi, hvordan vores blazer fits og kvaliteter skal læses (og forstås).

Lær vores blazeres navne, fit & kvaliteter at kende

Blake Night Blazer Sustainable
Det første ord i vores produktnavne er altid fittet.
Hver gang du ser et produktnavn der starter med ordet Blake, vil dette produkt altid have et Blake fit. Hvis produktnavnet er Mary Clair Blazer, vil blazeren have et Mary fit, idet produktnavnet starter med Mary. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Blake Night Blazer Sustainable
Ordet lige efter (her Night) i produktnavnene vil altid være kvaliteten (materialet).
Når du ser et produktnavn med Night efter første ord, vil dette produkt have en Night kvalitet. Det samme er gældende ved f.eks. Blake Glenn Blazer, der har en Glenn kvalitet, idet Glenn står som andet ord i produktnavnet. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Blake Night Blazer Sustainable
Det tredje ord i produktnavnet er produktkategorien. Ordet Blazer fortæller dig fx, at produktet er en blazer. Dette er gældende for alle vores produkter uanset kategori.

Dette er en general forståelse og læsning af vores produkter. Nedenfor vil vi gå igennem forskellige blazer fits og kvaliteter.

 

3 MOS MOSH blazer fits
der er essentielle i din garderobe

 

Fitted, regular, & relaxed

 

 

  

Fitted

Her er to eksempler på forskellige fitted blazere: Blake og Beliz

Blake Night Blazer Sustainable
Blake er en klassisk blazer, der aldrig skuffer. Blake har været en del af MOS MOSH helt fra den spæde begyndelse. Blake har er en klassik fitted blazer, der kommer i forskellige kvaliteter (materialer).
Blake Night Blazer Sustainable er fremstillet med hensyn til miljøet og designet med en krølleresistent finish til lange dage på farten. Denne blazer går til alt fra jeans til cool tailoring.

Fit:
Blazeren er fitted

Kvalitet:
Blazeren har en Night kvalitet
50% Bomuld (BCI)
46% Genanvendt polyamid
4% elastan

 Beliz Twiggy Blazer Sustainable
Vores elskede Beliz Twiggy Blazer er den ultimate power blazer! Det bløde materiale er fremstillet med hensyn til miljøet. De guldprægede knapper og den kortere dobbelradet silhuet sætter fokus på taljen og fremhæver din smukke figur. Fuldend dit power look med tailored bukser til kontoret eller tætsiddende jeans, når du skal bruge et cool, men sofistikeret look.

Fit:
Blazeren er fitted

Kvalitet:
Blazeren har en Twiggy kvalitet
65% Polyester
32% Viscose
3% Elastan

 

 

 

Regular fit

Her er to eksempler på regular fits: Jane & Tally

 

 Jane Brink Blazer
Jane er et af vores nyere fits. Blazeren er regular i fittet og fremstillet i struktureret materiale, der minder om frisk hør. Fuldend looket med tailored bukser og en logo t-shirt for ekstra coolness.

Fit:
Blazeren er regular

Kvalitet:
Blazeren har en Brink kvalitet
49% Viscose
35% Bomuld
13% Polyester
3% Andre fibre

 

Tally Care Blazer
Tally er et af vores nyere fits. Tally er regular i fittet og cropped, hvilket giver et lidt drenget udtryk, og den skarpe krave er en cool reference til 70’erne. Style med matchende bukser eller et par blå jeans, så du fremhæver den blå farve i det smukke ternede mønster.

Fit:
Blazeren er regular i fittet

Kvalitet:
Blazeren har en Care kvalitet
64% Polyester
34% Viscose
2% Elastan

 

 

Relaxed fit

Her er to forskellige eksempler på vores relaxed fits: Mary & Wanda

 


Mary Night Blazer 
Mary er en klassisk MOS MOSH blazer fit. Mary har en flatterende relaxed fit, der går med alt – især jeans og tailoring. Mary fittet findes i forskellige kvaliteter (materialer).
Mary Night Blazer er fremstillet i et betagende, strækbart materiale, der ser fantastisk ud og føles dejligt blødt. Style blazeren med jeans og sneakers eller en kjole under for et cool look.

Fit:
Blazeren er relaxed i fittet

Kvalitet:
Blazeren har en Night kvalitet
50% Cotton
46% Genanvendt polymid
4% Elastan

 

Wanda Twiggy Blazer
Wanda er en af vores nye blazere og vores take på en oversized blazer. Wanda er designet i et relaxed (oversized) fit og en smule længere end den klassiske blazer. Den har slidser i siden, som giver en fleksibel pasform og som giver blazeren et extra cool touch. Denne blazer passer perfekt med en enkelt t-shirt og med matchende tailored bukser, der fuldender looket.

Fit:
Blazeren er relaxed i fittet

Kvalitet:
Blazeren har en Twiggy kvalitet
33% Polyester
33% Viscose
31% Genanvendt polyester
3% Elastan

Udforsk vores blazere her