DIY: Opgrader dit strik til en smart strikvest

Journal

DIY: Opgrader dit strik til en smart strikvest

Opgrader dit strik til en smart strikvest

En ny trend har meldt sin ankomst denne sæson—strikvesten. Den giver os flashbacks til 90erne, og er et af de hotteste trends til efteråret. Hvis du vender blikket mod de store modehuse som Gucci, Prada og Dior, vil du lægge mærke til at de alle har fået strikveste på catwalken.

Strikvesten er den perfekte beklædningsgenstand til efteråret, da den er varm, men ikke for varm. Efteråret overrasker ofte med faldende og stigende temperaturer. Den ene dag, er man overbevist om at det er vinter, og den næste, er det Indian Summer, og det gør det til noget af en udfordring at finde det rette tøj. Og her er en strikvest den perfekte løsning!

Hvis du gerne vil afprøve den nye trend, men ikke har lyst til at investere i nyt tøj, har vi lavet denne DIY-guide til dig, så du kan opgradere dit gamle strik til en trendy strikvest. En bæredygtig løsning, som vi er vilde med - så frem med symaskinen, og sæt i gang!

Du skal bruge

 • Symaskine
 • Tråd i valgfri farve
 • knappenåle
 • Saks

Sådan gør du

 1. Læg strikket fladt på bordet. Vend det på vrang, og marker hvor ærmerne skal klippes.
 2. Klip ærmerne. Brug skuldersømmen som guide.
 3. Fold ærmerne ind, så stoffet ikke trevler. Sæt en knappenål i, og sy.
 4. Vend strikvesten ret.
 5. Voila! Så er den klar til brug.

  Sådan styler du

  Det er nemt at style en strikvest. Du kan tage den på over en klassisk skræddersyet skjorte, for at opnå et sofistikeret look, eller gå den mere casual vej med en blød bomulds t-shirt eller en kjole. Være kreativ prøv noget nyt.

  Mattie Sustainable Shirt / Tilda AW Shirt / Mattie Stripe Shirt

  Du kan give det fyldige strik et romantisk og feminint twist ved at tage det på over et stykke tøj med blonder, såsom en skjorte med blondeærmer. Match med en skræddersyet skjorte. Så sidder dit næste kontorlook lige i skabet.

   Jodie Jive Shirt / Tua Blur Shirt / Jodie Tory Shirt

  Pift dit outfit op med en skjorte med print.

  Saba Blur Dress / Amanda Flower Dress / Fawn Cassie Dress

  Tag dit look til det næste niveau med en strikvest over din kjole - så kan du både holde varmen og vise kjolens fine detaljer.

  Brug for mere inspiration?

  Find vores strik her.