Dreamy florals for special occasions

Journal

Dreamy florals for special occasions

Dreamy florals for special occasions

Sommeren nærmer sig langsomt, og det betyder varme sommernætter og havefester under åben himmel. I mere end et år har vi måttet leve med restriktioner, der har ændret vores rutiner og gjort håndsprit til det nye sort, der erstatter håndtryk og kram. At være i en lockdown-periode har helt sikkert lært os meget, ikke kun om os selv, men også om den måde, vi omgås andre mennesker, og hvad socialt samvær gør ved vores mentale sundhed.

 

Med sommeren lige rundt om hjørnet står havefester øverst på ​​vores to-do liste denne sommer! Ganske enkelt fordi vi har brug for en anledning til at dresse op igen, være sammen med dem, vi holder af og have det sjovt (naturligvis med overholdelse af reglerne om social afstand).


Vores High Summer 21 kollektion byder på et væld af rosa toner, prints og sprudlende blomstermønstre, der passer perfekt til havefester med dine tætteste. Vi har samlet nogle af vores yndlingsstyles fra denne sæson og har et par forslag til, hvordan du styler dem.

 

Det bedste ved vores kollektion, er at vores styles kan kombineres og matches, dresses op eller ned, så du er sikker på at få mest ud af din garderobe. Det giver mening for os, og så er det mere bæredygtigt.

 

Dress To Impress

Vi elsker maxi kjoler til fester, dee er feminine, flatterende og ser så skønne ud, når du bevæger dig.

Vores Palm Rose Dress er designet til at flagre ubesværet i den lette sommervind. De passer godt til høje hæle til en fest eller nedtonet med lave sko og en denimjakke til en brunch med dine veninder.

Palm Rose Dress // Reese Denim Jacket // MM Doha Suede Flat Shoe

Mix & Match

Fordelen ved et sæt, der matcher er, at du skabe et  statement look, eller at du kan bære det separat, så det matcher din personlige stil. Taylor Rose Shirt og Aude Rose Shorts er et smukt koordineret look til højhælede sandaler.  

Look 1: Bias Satin Skirt // Taylor Rose Shirt // Pam Shine Long Shorts
Look 2: Beliz Twiggy Blazer Sustainable // Aude Rose Shorts // Ditte Single Singlet

Interesseret i mere sommerinspiration?


Shop videre her...