Byd efteråret velkommen med skønne silhuetter

Journal

Byd efteråret velkommen med skønne silhuetter

Byd efteråret velkommen med skønne silhuetter

Bladene giver slip på træerne, landskabet ændrer farve og solen sætter sig lavere på himlen. Hvis der er noget, der sætter gang i en drømmeagtig sindstilstand, er det efterårets ankomst. Vi ser tilbage på sommeren, der lige så stille er gået på hæld, og vi længes efter de varme dage. Vi opmagasinerer sommerkjoler, shorts og nederdele, og bevæger os mod de varmere beklædningsgenstande, indtil vi er fanget i et spindelvæv af blødt kashmir. Vi elsker stadig at ligge ved ilden med en blød uldpude, men nu higer vi efter at klæde os i lækre og romantiske silhuetter.

Romantik og kærlighedshistorier handler om detaljerne. Den bløde følelse når elskende holder hinanden i hånden, smilet man umuligt kan kontrollere når man tænker på den man holder af eller blot den simple gestus at give sit livs kærlighed en enkelt rose. Detaljerne er vigtige, og de får det hele til at hænge sammen —ligesom flæse detaljer og delikat plissé.

Fawn Cassie Dress / Saba Blur Dress
Plisse Forest Skirt / Plisse Jersey Skirt

Fortab dig i drømmen

Fordyb dig i en verden af lækkert fint plissé, romantiske flæser og lette tekstiler, der bevæger sig helt ubesværet. En henrivende kærlighedshistorie, livstil og moderne eventyr. Lad dig blive fejet væk af den søde efterårsvind, imens efteråret omfavner dig i de varme jordfarver…

Tua Blur Shirt / Mattie Sustainable Shirt
Mattie Sustainable Shirt / Toni Silk Shirt

Vil du fortabe dig i flere dejlige styles?

Udforsk her...