High Summer 2024: Bag om kampagnen

Journal

High Summer 2024: Bag om kampagnen

High Summer 2024: Bag om kampagnen

Vores High Summer 2024 kampagne blev produceret i den historiske, og næsten glemte metropol, Athen. Byen har rejst til efter næsten et årti med tilbagegang til at være en af de mest dynamiske og eklektiske byer i Europa og er dermed en sand mester i genopdagelse. Det er en by hvor fortid, nutid og fremtid går hånd i hånd, hvor man mærker hvisken fra fortiden og den bragende, moderne fremtid.
Athen er et mix af internationale kunstnere, kaotisk trafik og kreativ frihed, hvor moderne arkitektur møder Byzantiner- og neoklassicistisk byggestil, badet i lyset fra dens antikke arv. Den perfekte kulisse for vores HS24 kollektion. 

De historiske landemærker Parthenon og Akropolis rejser sig som historiske vidnesbyrd af de liv, der engang blevet levet i Athen. Akropolis har en imponerende udsigt over byen, der strækker sig ud så lagt øjet rækker, og udsigten komplimenterer de eklektiske og etniske prints fra HS24 kollektionen. Kollektionen er en genopdagelse af farver og stil – et brag af sommer vibes, der byder sæsonen velkommen i alle dets solkyssede momenter.

Vi skød også vores kampagne på det charmerende boutiquehotel Mona, der har til huse i en gammel industriel fabrik fra 1950’erne. Hotellet ligger i den levende bydel Psirri, der bygger bro mellem byens fortid, nutid og fremtid. Mona er fuld af charmerende modsætninger, ude såvel som inde, og man har beholdt mange af bygningens originale detaljer - en blanding af gammelt og nyt, ligesom den summende by der leves udenfor dets vinduer. Interiøret er fuld af historiefortælling, minder, kunst og design og iscenesætter en autentisk scenografi for kollektionen.

Udforsk vores HS24 kollektion her.