Sådan tager vi ansvar: RDS & MMNova Square Down Frakke

Journal

Sådan tager vi ansvar: RDS & MMNova Square Down Frakke

MOS MOSH betragter certificeringer som en meget vigtig del af vores ansvarlige rejse. Det er en gennemsigtig og ærlig måde, der sikrer fuld sporbarhed for vores materialer i alle produktionstrin. De forskellige certifikater er baseret på en holistisk tilgang og omfatter bl.a. socialt ansvar, miljøpåvirkning og/eller dyrevelfærd. MOS MOSH er certificeret efter 9 internationalt anerkendte standarder.

MOS MOSH får stadig mere tøj RDS-certificeret, og det er vi meget stolte af.

MMNova Square Down Frakke
Med vores MMNova Square Down Frakke kan du altid holde dig godt varm på de kolde dage.

Denne lette, men dejlig varme dunfrakke er både praktisk og elegant på samme tid og giver dig max komfort i selv det koldeste vintervejr.

Frakken har en lang og slank pasform, der smukt fremhæver din silhuet, mens den holder dig varm fra top til tå. Frakken har en kraftig lynlås, som holder vinden ude, mens den høje krave beskytter dig ekstra godt mod kulden.

Vi har tilføjet praktiske slidser i siden for en ekstra fleksibel pasform. Denne frakke er bare perfekt – både til en hyggetur gennem byen og på vinterferien! Frakken har et cool, ternet quiltet mønster og er fyldt med RDS dun.

Vores MMNova Square Down Frakke er altid varm og elegant. Giv din vintergarderobe et løft, og bliv godt klædt på til de kolde dage.