HS23: Et sommerunivers & 3 selvkærlige rutiner

Journal

HS23: Et sommerunivers & 3 selvkærlige rutiner

Hver sommer har sin helt egen historie – ligesom dig! En helt unik historie, som både kan handle om lykke, drømme og måske endda kærlighed.Netop disse historier har været vores inspiration til denne kollektion. I HS23 sætter vi fokus på vidunderlige sommerminder og de skønne blomster, som minder os om dem. Vi byder dig indenfor i et skønt univers af ægte kvalitet og håndværk, fantastiske materialer, som føles utrolig behagelige mod din solbrune hud, og løse silhuetter med cool detaljer. Denne kollektion fra MOS MOSH byder på mange alsidige basisdele i skønne farver, så du kan blive klædt på til den kommende sæson.

 3 selvkærlige rutiner

Vores muse for HS23 er på en selvkærlighedsrejse med enkle selvkærlige handlinger, som giver hende jordforbindelse i hverdagen. For hende er selvkærlighed en personlig udvikling, der begynder med at investere tid i sig selv, før man tager sig af andre. Det handler om at være til stede i nuet og blive den bedste udgave af sig selv. Hendes 3 daglige selvkærlige rutiner er:

At skrive dagbog
At skrive et par ord hver dag hjælper mig til at passe på mig selv. Uanset om jeg skriver om helt almindelige hverdagsting, jeg er taknemmelig for, om det er målsætninger, eller om det er ord, der sætter følelser i gang hos mig.

Et varmt bad
Der findes ikke noget bedre end et varmt bad – og helst i et badekar. Det er afslappende, forfriskende og den nemmeste form for wellness.

At være ude i naturen
Jeg nyder den friske luft, mens jeg enten lytter til en god podcast, skøn musik eller bare lyden af naturen omkring mig. Det booster mit humør og giver mig så meget positiv energi i hverdagen.

Udforsk vores nye HS23 styles her.