LY20: Tid til refleksion

Journal

LY20: Tid til refleksion

Tid til refleksion

Dette års Late Year kollektion hylder tætte relationer og det jordnære. Verden har ændret sig markant på kort tid, og der er blevet vendt op og ned på vores hverdage. Året har tvunget os til at komme ned i gear og fokusere på lige nu og her—på det, der betyder noget for os og det vi gerne vil opnå. En digital detox er vigtigere end nogensinde før, og vi lærer at sætte pris på vores tætte relationer.

Hold kontakten ved at koble af

Tiden er inde til at lægge mærke til de små ting—duften af regn, følelsen af en levende storby, den varme vintersol, stilheden når vi er alene og verden omkring os. Vi skal lære at finde glæden i stille stunder, dykke ned i vores yndlingsdigters ord, skrive reflekterende ord, holde kontakten ved at koble af og omringe os selv med ting, der inspirerer glæde.

Vores LY20-kampagne er skudt i smukke København på en solrig efterårsdag. Takket være den skønne arkitektur i den livlige storby og kulisserne på det vidunderlige Hotel Rye 115, blev kollektionen bragt til live.

Tag den med ro, og mærk efter

Late Year 20-kollektionen værdsætter materialernes blødhed, det eksklusive silkebløde touch og fine drys af glamour. Året har lært os at tage den med ro, men det betyder ikke at vi behøver at lægge vores personlige stil på hylden.

something in the air
a quietness
the softness in a whisper
a time for reflection

Wearable wardrobe moments

Kollektionen byder på de klareste blå og glimtende detaljer, og kombineret med bløde jordfarver for at give et sofistikeret look. En dramatisk farvepalet med masser af personlighed, som er let at matche med andre nuancer og teksturer. Øjeblikke du kan iføre dig, både til rolige hverdage og særlige begivenheder med dem, der står dig nær.

Føler du dig inspireret?

Se den fulde kollektion her...