LY22: En hyldest til byen og dets liv

Journal

LY22: En hyldest til byen og dets liv

Late Year 2022 er en hyldest til byen. Med denne kollektion fejrer vi byen, hvor der altid er plads til fest og farver.

Med denne skønne kollektion kan du vælge et alsidigt look eller et look, som sprudler af liv og stærk power. Giv din hverdagsgarderobe et pift med skarpe print, glamourøse look og cool farver i en trendy løs silhuet, hvor det bløde og feminine element møder det maskuline for et elegant tvist. Alle look er designet, så de passer ind i din helårsgarderobe.

Vi skød Late Year 2022-kampagnen i Paris' eklektiske og moderne Pigalle-kvarter. Kvarteret er kendt for den berømte kabaret Moulin Rouge, sine kunstmuseer og glamourøse cocktailbarer. Et skønt område med masser af farverig arkitektur, som samtidig er hjemsted for den elegante parisienne. Stedet er det mest livlige kvarter i Paris, hvilket gør det til den perfekte baggrund og inspiration for vores LY22-kollektion.

LY22 er inspireret af den elegante parisienne, der er kendt for sin fuldendte, afslappede og tidløse tøjstil. En parisienne går altid med styles, som både er flatterende og udstråler masser af selvtillid. Hendes tøjstil er utrolig populær, fordi den får hende til at føle sig både smuk og selvsikker. Hendes syn på livet er mere frit og ukompliceret, ligesom hendes garderobe består af musthaves, som kan bruges til stort set alt – hele året rundt.

Udforsk de første LY22 styles her.