LY22: Kom med bag kulissen

Journal

LY22: Kom med bag kulissen

MOS MOSH i Paris

Billederne fra Late Year 2022-kampagnen er taget i Paris' eklektiske og moderne Pigalle-kvarter. Kvarteret er kendt for den berømte kabaret Moulin Rouge, sine kunstmuseer og glamourøse cocktailbarer. Et skønt område med masser af farverig arkitektur, som samtidig er hjemsted for den elegante parisienne. Stedet er det mest livlige kvarter i Paris, hvilket gør det til den perfekte baggrund og inspiration for vores LY22-kollektion.

 

Le Pigalle Hotel

Vi skød en del af LY22 kampagnen på Le Pigalle Hotel. Denne unikke perle ligger i Pigalle-distriktet og er berømt for sin stærke pariser-identitet. Alle værelserne udstråler Pigalles historiske, moderne og multikulturelle image – hvert enkelt værelse er helt unikt og fyldt med personlighed og smukke souvenirs.

 

Le Rouge Natklubben

Vi kom også forbi natklubben Le Rouge. Le Rouge har altid været kendt for at sætte ekstra kulør på det parisiske natteliv med sin unikke indretning og hyggelige atmosfære. Tidligere var stedet en kabaret. I dag er det en moderne natklub, hvor man kan mødes, hygge sig og danse hele natten.

 Udforsk første drop her.