NOOS: Never Out Of Style

Journal

NOOS: Never Out Of Style

Kun det bedste

Når det gælder om at etablere et klædeskab, er det vigtigt at investere i basics. Det er det tøj, der står til tjeneste sæson efter sæson og år efter år, fordi det er tidløst og høj kvalitet. Tidløst tøj kan bruges til fest eller hverdag, og hverdagsklassikere sikrer at du sparer en masse tid om morgenen.

Hos MOS MOSH fører vi et stort udvalg af smukke looks i tidløse design — en grundkollektion af alle de styles du simpelthen ikke kan leve uden. Vi kalder kollektionen NOOS: Never Out Of Style (på godt dansk: det, der aldrig går af mode). Kollektionen byder på tjekket skræddersyet tøj ,der er behageligt, uden at gå på kompromis med stilen. Derudover finder ud også superbløde denimjeans med fantastisk pasform, basic T-shirts i økologisk bomuld og meget mere.

Lad os give dig en kort oversigt over vores elskede NOOS looks. Lad dig inspirere, og kom lige så stille i gang med at skabe dit drømmeklædeskab.

Komfort er vejen frem

Hvis der er noget vi ved med sikkerhed, så er det at komfort er vigtigt når det gælder design. Det er især tilfældet for vores skræddersyede løsninger, som er udviklet til at blive brugt hele dagen lang, uden at begrænse dine bevægelser. Vi kalder det comfort tailoring. Mange kvinder bruger et jakkesæt hver dag, hele året rundt, så det skal kunne bruges til at sidde, stå og gå i.

Skræddersyede Blazers

En klassisk blazer er et must-have i enhver kvindes hverdagsgarderobe. Det er fundamentalt for et moderne power outfit, og sikrer at du ser skarp og respektabel ud. Vores bedst sælgende blazer er Blake Night Blazer Sustainable — den har været med os i maaange år. Hvorfor? Fordi den er fantastisk lavet, kvaliteten skriger luksus og pasformen aldrig går af mode. Det gode ved en blazer er at den er alsidig, og kan styles med dine yndlingsjeans eller skræddersyede bukser alt efter din personlige stil og dine præferencer.

Blake Night Blazer Sustainable

Skræddersyede Bukser

Hvis du gerne vil gå all-in med jakkesætslooket, har vi tre fantastiske par skræddersyede bukser, der passer perfekt til Blake blazeren. De er alle i samme høje kvalitet, men de byder hver især på deres egen pasform, så du kan finde det perfekte match til din kropstype. Det har aldrig været nemmere at være den bedste udgave af sig selv!

Blake Night Pant Sustainable / Abbey Night Pant Sustainable / Milton Night Sustainable

Skræddersyede Skjorter

Hvad skjorter angår, ved vi at der er mange forskellige kropstyper derude, som hver især foretrækker et specifikt snit. Heldigvis har vi en skjorte til alle kvinder, uanset om du er til feminine flæser, tætsiddende pasform eller en mere afslappet silhuet. Vi har det hele!

Mattie Sustainable Shirt

Tilda Sustainable Shirt

Martina Sustainable Shirt / Tina Jersey Shirt

Denim, der aldrig går af mode

Det er ikke nogen hemmelighed at MOS MOSH er kendt for vores jeans. Det er det vi gør, det vi kender til og det vi elsker. Når det kommer til de perfekte jeans, overlader vi ikke noget til tilfældigheder. Da jeans er en stor del af mange kvinders garderobe, og har været det i flere år, ved vi også hvor vigtigt det er at skabe det rette snit, som får dig til at ligne en million. Blå og sorte jeans giver dig altid en flatterende og slank silhuet. De passer til ethvert outfit, kan få dig ud af de fleste garderobekriser og kan bruges til fest og hverdag, alt efter hvordan du bruger dem. Uanset om du foretrækker et afslappet look med en klassisk T-shirt i bomuld eller et sofistikeret look med en knivskarp blazer og skræddersyet skjorte, der imponerer på kontoret, er vores jeans her, så du kan se fantastisk ud og føle dig godt tilpas på samme tid!

Alli Core Jeans Blue / Alli Core Jeans Black

Victoria 7/8 Silk Touch Jeans Blue / Victoria 7/8 Silk Touch Jeans Black

Basic når det er bedst

Det undrer ikke nogen at basic T-shirts i bomuld stadig er blandt det mest solgte tøj. Det er en tidløs klassiker, der ser fantastisk ud og passer til stort set alt. Hvis du er ved at etablere din drømmegarderobe, er en enkel bomuldstrøje et must! Er du ude efter et afslappet, men skræddersyet look, kan du nedtone et jakkesæt med en T-shirt i bomuld, uden at det går ud over stilen. Tro os når vi siger at det ser fantastisk ud!. Stik den ned i bukserne, og så kører det! Du kan endda tage sneakers på til hvis du virkelig vil gennemføre den afslappede stil, og hvis du føler dig modig, kan du sætte prikken over i’et med lidt læbestift.

Arden Organic O-neck Tee

De dage hvor du er ude efter et mere behageligt og afslappet look, kan du kombinere en frisk T-shirt i bomuld med dine yndlingsjeans. Jeans og T-shirts kommer aldrig til at gå af mode. James Dean og Marlon Brando gik stort set ikke i andet end jeans og hvide T-shirts, og de betragtes stadig som stilikoner den dag i dag. Vi er selvfølgelig hverken Dean eller Brando, men kombinationen af jeans og en tee er stadig flatterende og en af de absolut bedste kombinationer hvad tidløst tøj angår. Hvis du gerne vil vise din indre rockstjerne, er det også en god idé med solbriller. Hvis du har styr på tøjet, er tilbehøret det eneste du skal fokusere på. Derfra handler det om din fremtræden. Fremtræd med stolthed, respekt og kærlighed. Det hjælper også altid hvis du har et MOS MOSH jakkesæt på…