Dear Santa...

Journal

Dear Santa...

All I want for Christmas...

Hvem ville ikke blive glad for at åbne en (eller flere) af disse favoritter juleaften?
Vi ved at bløde pakker er de bedste af slagsen, og vi har fundet nogle favoritter, som uden tvivl vil blive skrevet direkte på din ønskeliste. Nyd den bløde følelse af bomuldsstrik eller en glamourøs upgrade i form af et nyt par jeans med de smukkeste detaljer. Eller fald pladask for en af vores all-time favoritskjorter, og giv dit outfit et feminint twist. Uanset hvad du er til, har vi den perfekte gave til dig!

Lin Stripe Knit

Pak dig ind i denne enestående stribede strik lavet med en blanding af blød bomuld og uld. Det er perfekt til årstiden. Vi elsker de luksuriøse knapdetaljer på skulderen. En klar MOS MOSH-favorit.

Perla Tile Blouse // Sumner Sazz Jeans

Vores Perla Tile Blouse giver dit outfit et feminint touch. Sølvdetaljerne skinner smukt når solen rammer stoffet, og blusen er dermed det perfekte valg til festlige begivenheder.
Sumner Sazz Jeans er den perfekte kombination af cool rock’n’roll og sassiness. Masser af skønne detaljer og rå søm, der giver det glamourøse look lidt kant, og det perfekte snit. Vi er vilde med dem!

 

Mattie Sustainable Shirt

En MOS MOSH-klassiker! Vores Mattie Sustainable Shirt er helt unik. Den passer perfekt, og er lavet af det blødeste og mest bæredygtige strækbare stof. De feminine flæsemanchetter er vores yndlingsdetalje. Sæt sammen med varmt strik, og lad flæsen titte ud fra ærmerne.

Shop flere af vores favoritter...