Pak din sommerkuffert: En guide til Athen

Journal

Pak din sommerkuffert: En guide til Athen

Pak din sommerkuffert: En guide til Athen

En komplet guide til det historiske Athen: De bedste restauranter, de smukkeste og vigtigste seværdigheder og bedste hoteller. Og sidst men ikke mindst, en komplet pakkeguide til de ting, du skal have med i kufferten.

Her skal du spise

Nyd en lækker brunch på Picky Coffee Roasters & Brunch, i centrum af det livlige Psyri-kvarter i Athen. Få dit daglige kaffefix med de bedste kaffeblandinger og et stort udvalg af brunch, der sikrer kroppen den rette mængde brændstof, så du er klar til at udforske byen.

En restaurant, man skal besøge, er det hyggelige L'Amiral Athens, beliggende i hjertet af det historiske Plaka ved foden af Akropolis, dog trukket tilbage fra den kaotiske by i en stille sidegade. Deres menu er sæsonbetonet og inspireret af det moderne middelhavskøkken og græske specialiteter, alt sammen lavet med lokale ingredienser.

Photo credit: Picky Coffee Roasters & Brunch / Photo credit: L'Amiral Athens

Det skal du opleve

Man kan ikke tage til Athen uden at besøge byens historiske vartegn. Parthenon og Akropolis står som vidnesbyrd om den historie, der engang blev levet i Athen, og tilbyder en imponerende udsigt over byen, der strækker sig ud. Et must-see!

Hvis du har brug for at slappe af efter en lang dag i den historiske by, hvorfor så ikke tjekke den skriftlig historie i en af Athens mange boghandlere? Her finder du alt, hvad du behøver at vide om græsk mytologi, så sæt dig tilbage med en kop kaffe, nyd roen, og forsvind ind i bøgernes smukke univers.

Hvis du har en forkærlighed for historiske artefakter, bør de mange loppemarkeder i Athen være øverst på din liste. Blandt nogle af de mest populære er Monastiraki Loppemarked, Avissynias Square Loppemarked og søndagsloppemarkedet i Petralona.

Her skal du sove

Mona Athens er beliggende i en gammel industrifabrik fra 1950'erne. Beliggende i det livlige Psirri-kvarter, bygger det en bro mellem byens fortid, nutid og fremtid. Mona er fuld af charmerende modsætninger, både indvendigt og udvendigt, og man har bevaret detaljerne fra den oprindelige bygning – en blanding af gammelt og nyt, ligesom den summende by der leves udenfor dets vinduer. Interiøret er fyldt med fortællinger, minder, kunst og design. Hotellets 'stue' har en åben café lounge & bar, mens den medlems-eksklusive tagterrasse giver gæsterne adgang til at skue ud over Athens endeløse urbane landskab og nyde lokale delikatesser og håndplukkede naturvine.

Photo credit: Mona Hotel Athens

Udforsk flere sommerstyles her.