Spring Summer 2024: Bag om kampagnen

Journal

Spring Summer 2024: Bag om kampagnen

Vores Spring Summer 2024 kollektion lander snart, og her får du et smugkig bag kampagnen i Firenze.

Spring Summer 2024 kampagnen blev produceret i hjertet af Italien, Firenze. Byen som er kendt for sin kunst og arkitektonisk storhed, der giver en nostalgisk vibe af ” the old Hollywoods” glamour samt 70'erne. Gader gemmer på historier fra fortiden og fremviser strøg fra legendariske kunstnere.

Domkirken, med sin imponerende kuppel af Brunelleschi, viser Firenzes dedikation til skønhed og innovation, og Ponte Vecchio, en bro med butikker, som det har været i århundreder, indkapsler den gamle verdens charme.

Firenze er central for store kunstnere, og den dybe forbindelse til kunsten ses overalt på gaderne, pulserende med kreativitet og inspiration. Ligesom Firenze er et lærred for kunstnere, er MOS MOSH er lærred for moderne kvinder, der klæder sig med en afslappet luksus og selvsikker lethed.

Firenze er mere end en by; det er et symbol på tidløs stil. Et miks af det gamle og det nye, hvor hver gade gemmer på en historie og giver inspiration - en evig muse for dem, der søger skønhed i alle dens former. Firenze er en historie om evig skønhed med et ekstraordinært fokus på detaljer, ligesom de tidløse designs af MOS MOSH. Og derfor den perfekte kulisse for denne kampagne.