SS21: MOS MOSH musen

Journal

SS21: MOS MOSH musen

Et univers af kreativitet og ro

I en verden, der har ændret sig dramatisk på meget kort tid, er det ikke overraskende at folk har brug for at sætte farten ned og mærke deres værdier. Alt er blevet sat i et nyt perspektiv, fordi verden som vi kendte den har ændret sig natten over. Vi har brug for en pause fra hverdagen mere end nogensinde før, og det er blevet vigtigt for os at trække vejret og slappe af—at bruge tiden på det, der nærer sjælen, inspirerer og får os til at skabe med vores egne hænder.

Et meningsfuldt og kreativt liv

SS21 er inspireret af vores muse, som søgte et enkelt liv fyldt med mening og kreativitet. Hun ønskede at tage et helt særligt sted hen—nemlig, til sin yndlingsvilla i Toscana. Omringet af den skønneste rolige natur, var der plads til at udfolde de kreative tanker.

Hun pakker sin kuffert med det tøj, der betyder noget for hende og som giver glæde—en blød uldsweater, en sprød bomuldstrøje, hendes yndlingsjeans og en kjole til afslappede aftener i gårdhaven. Sidst, men ikke mindst, pakker hun kunstmaterialer: kul, papir og maling, plus yndlingsbogen som hun har læst så mange gange at bogryggen er ved at gå i opløsning.

Villaen er kendt for dens fred og mulighed for fordybelse. Hun har været der hver sommer i en årrække, og der er noget helt særligt over årets besøg. Det er hendes andet hjem, hvor kreativiteten bor. Her finder hun andre ildsjæle med det samme kreative livssyn. Hun indånder frisk luft, og bruger tiden på at fordybe sig i sin kunst og suge den kreative verden til sig. Hun lader den kreative hånd føre pennen, og dykker dybere end nogensinde før.

Shop vores Spring/Summer 2021 kollektion her...