SS22: Kom med bag kulissen, og oplev Comos smukke skatte

Journal

SS22: Kom med bag kulissen, og oplev Comos smukke skatte

Como - indbegrebet af drømmende skønhed

Vores SS22-kollektion er lige rundt om hjørnet.
Billederne til kollektionen er taget i skønne Como, også kaldet “Silkebyen”, som er kendt for sin smukke historiske arkitektur, farverige haver og vidunderlige havnepromenade. Como danner simpelthen den perfekte ramme om vores nye kollektion.

Varenna - en ganske særlig perle

Vi forelskede os straks i Villa Monastero, som ligger i Varenna lige ved Comosøen. En vidunderlig perle, som også gemmer på Casa Museo – et helt enestående museum, hvor du kan få et ganske særligt indblik i historien fra hele fire århundreder.

Villa Monastero har også en magisk botanisk have med fantastiske blomster fra hele verden, som byder på et hav af smukke farver. Helt perfekt til vores SS22-kollektion!

 

Palazzo Albricci Peregrini - Comos hjerte

Vidunderlige Palazzo Albricci Peregrini er et palads, der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. I dag fungerer det som et romantisk boutique-hotel. Hotellet er designet med antikke middelaldermure og romersk arkitektur og er kendt for sin helt unikke historie, som gemmer sig i de mange smukke detaljer. I hvert eneste værelse er der små skatte, som kun venter på at blive set af stedets nysgerrige gæster.

Vi faldt med det samme for Palazzo Albricci Peregrini og stedets romantiske og historiske omgivelser. Især det magiske værelse med spejle langs væggen, hvor trappen fører dig ud mod nye eventyr.

De antikke spejle fortæller fantastiske historier, som smukt kommer til udtryk gennem vores nye SS22-kollektion

 

Udforsk første drop her.