SS23: Kom med bag kulissen

Journal

SS23: Kom med bag kulissen

SS23: Kom med bag kulissen

Spring Summer 2023 kollektionen er her snart, og her er derfor et lille smugkig bag kulisserne. 

Mallorca
Vi skød vores Spring Summer 2023-kampagne på Mallorca. Den skønne middelhavsø er kendt og elsket for sin uspolerede natur, vingårde, fisk og skaldyr og ikke mindst sin vidunderlige kultur. Mallorca byder samtidig på maleriske bjerglandsbyer, de smukkeste strande og kreative sjæle og er derfor den perfekte ramme for vores SS23-kollektion.

Deià - Den magiske by
Deià er en idyllisk bjerglandsby og en skjult perle. Byen har været hjemsted for mange kreative sjæle inden for både kunst, litteratur, film og musik. Der er dejlig stille i den skønne lille by, hvor du har fred og ro til at udvikle dine idéer og udtrykke dig uden at blive forstyrret.Den lille vidunderlige kystby - Sóller
Sóller er kendt for sin fantastiske arkitektur, sin charmerende havn og ikke mindst den berømte veteransporvogn, som fører dig ud på en romantisk tur gennem Tramuntana-bjergene. Der er afgang fra en lille station i Plaza de España i Palma. Sóller er en gammel historisk by, hvor du får en fantastisk følelse af at rejse tilbage i tiden. Landsbyen er omsluttet af de storslåede Tramuntana-bjerge, og hele området omkring Sóller er perfekt til en smuk gåtur, hvor du hele tiden har udsigt til det smukke hav.