Din Jeansguide

Journal

Din Jeansguide

 

 Din Jeansguide

Jeans er et must i din garderobe

Hos MOS MOSH er vi kendte for at designe jeans, og vi mener, at Jeans er et must i alles garderober. De er klassiske og tidløse, og vil aldrig gå af mode. 
Vi har et stort udvalg af jeans – alle sammen i tidløse design. Vi har lavet forskellige pasformer, så vores jeans passer til alle.
 
Vi ved, at det kan være en svært at finde de helt rigtige jeans. Derfor har vi lavet denne guide, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte match (eller matches).
 
I denne guide gennemgår vi vores 7 MOS MOSH fits.
Når vi styler vores jeans, er vi vilde med kombinationen af vores denimjeans med en let tshirt, en silkebluse eller en mellemlang kjole til et klassisk, men cool jeanslook.

Da vores jeans giver sig med tiden, anbefaler vi, at du går en størrelse ned, når du skal vælge dine nye yndlingsjeans.


7 MOS MOSH jeans fits 
that will rock your world

 

Slim fit

Hvis du foretrækker, at dine jeans sidder tæt, så er vores slim fit jeans lige noget for dig. De sidder bare perfekt og passer til alle kropstyper. Disse jeans har en tætsiddende pasform og fås med forskellige taljehøjder, f.eks. høj og lav talje.

Her er en af vores jeans i en tætsiddende pasform:

Regular fit 

 

Hvis du foretrækker et mere afslappet og cool look med en tapered pasform, som sidder til omkring benet – og lidt glamourøse detaljer – så passer vores regular fitted jeans perfekt til dig. De passer særlig godt til dig, der har en kurvet silhuet, fordi de giver en fremragende støtte og ikke strammer for meget omkring lårene.

Her er en af vores regular fitted jeans:


Wide-leg fit

Er du også vild med 70'erne og 90'ernes skønne denimtrends? Så vil vores smarte jeans i en wide-leg-pasform være de helt rigtige jeans for dig.

De passer perfekt, hvis du foretrækker en boxy eller retro culotte-pasform. Jeans i en wide-leg-pasform er bredere ved knæet og i benåbningen og har derfor en lidt løsere pasform end vores andre pasformer. Disse cool jeans får dine ben til at se længere ud og vil uden tvivl blive dine nye go-to jeans.

 

Her er to af vores jeans i en wide-leg-pasform:

Reem Natural Jeans // Reem Agat Jeans 

Flare fit

Vores flare fitted jeans har en flot og flatterende effekt på kvinder med kurver, da de skaber balance i din silhuet, så du får en flot timeglasfigur. De har trendy flared ben og kan enten have "bootcut"- eller ankellængde med ekstra vidde i buksekanten. 

Her er to af vores jeans i en flared pasform: 

Ashley Twist Jeans // Hailee Boyd Jeans

Straight fit

Straight fitted Jeans har lige ben, dvs. at de ikke spidser til mod fodåbningen eller har ekstra vidde i buksekanten. Disse jeans har samme bredde hele vejen ned. Passer perfekt til alle kropstyper. 

Her er to af vores jeans i en straight pasform:

Relee Elon Jeans

Boyfriend fit

Boyfriend fitted Jeans har en let løs og afslappet pasform med middel talje. En meget alsidig model, som du både kan sætte lavt på hoften eller højere oppe i taljen – alt efter stylingbehov. Sæt dem gerne lavt på hoften for et ekstra cool look. 

Her er et par af vores jeans i en boyfriend-pasform:

Rachel Modra Light Jeans // Adeline Adorn Jeans

Mom fit

Mom fitted jeans er inspireret af de cool 90'ere og har en høj talje og ballon-pasform. Denne pasform passer til mange kropstyper og sidder ikke for stramt omkring lårene. 

Basya Modra Jeans 

Mere jeansinspiration?

Gå på opdagelse her