HS21: MOS MOSH musen

Journal

HS21: MOS MOSH musen

Udforsk sanserne & fordyb dig i naturen

Når den varme sol stiger op fra horisonten, længes vi alle efter sommerens sorgløshed. Denne længsel inspirerede vores muse til at pakke kufferten og rejse til Toscana.
High Summer 21 er inspireret af vores muse, som havde brug for nye omgivelser, inspiration og et kulinarisk eventyr. I ønsket om at komme så langt væk fra storbyens stress og jag som muligt, rejste hun til en villa i rolige og fjerntliggende omgivelser. Her kunne hun tage den med ro og blive inspireret af andre kreativt ligesindede.

Hun havde brug for nye omgivelser hvor hun kunne indsamle inspiration og lade batterierne op. Hun fyldte kufferten med blødt tøj, let linned og lette basics til at nyde det varme sommervejr.
Det første hun bemærkede, da hun trådte ind i villaen, var duften af køkkenhaven. Hun lægtes efter at udforske grunden, smage hver eneste grøntsag i haven og eksperimentere med smage og konsistenser.

Hun elskede især de stille morgener med følelsen af den friske sommerluft lige inden daggry og det dugvåde græs under hendes bare fødder på vej over til køkkenhaven. Duften af krydderurter og grøntsager der fyldte luften, var klar til at blive eksperimenteret med til havefesten senere.

Villaen er fyldt med kreative sjæle på jagt efter fred og ro, og alle fordyber de sig hver især i deres passion. Hun har allerede et godt kendskab til en kunstmaler som havde brug for nye omgivelser, ligesom hende selv. Energien i villaen fylder hende med fornyet energi og inspiration, og hun går ligeså stille i gang med at forberede grøntsagerne og retterne til festen senere.

Udforsk vores HS21 kollektion her...