Trend spot: Det er et match

Journal

Trend spot: Det er et match

Det er et match

Matchende sæt og tailoring er det vi gør bedst, og denne sæson gør vi det endnu bedre. Vi skifter til nye enestående silhuetter, der udstråler luksus og anvender stof, der er udviklet til at tiltrække opmærksomhed. Spring Summer 21 byder på skræddersyede jakkesæt og casual silhuetter i blød viskose og bomuldspique, så du kan være helt sikker på at skille dig ud fra mængden.

 Bai Leia Pant // Rikas Leia Blouse

Mix & Match

Det fantastiske ved koordineret tøj er at du kan bruge dem sammen for at opnå det ultimative moderne power outfit eller skille dem ad og matche dem med dit andet tøj. Det har aldrig været nemmere at give udtryk for din unikke or personlige stil. Mulighederne er endeløse…

 

 

Rene Care Pant // Tally Care Blazer

Skræddersyet til perfektion

 

Trenden ville ikke være det samme, hvis vi ikke tilføjede et skræddersyet touch. Bløde og mere afslappede silhuetter er meget trendy for tiden, men vi elsker stadig et godt skræddersyet jakkesæt. Vi sætter stadig fokus på bløde og behagelige materialer, og denne sæson er vi især stolte over vores nye jakkesæt i blød jerseypique! Det har samme bløde touch som jersey uden at gå på kompromis med struktur — selvfølgelig designet med MOS MOSH signaturtwist.

 

 

Viga Pique Blazer // Bella Pique Pant

Blake Night Blazer Sustainable // Blake Night Pant Sustainable
Gerry Twiggy Pant Sustainable // Tally Twiggy Blazer

 Shop vores SS21 kollektion her