AW23: Rodfæstet elegance, tradition og arv

Journal

AW23: Rodfæstet elegance, tradition og arv

Autumn Winter 2023

Vores Autumn Winter 2023 kollektion er inspireret af en harmonisk blanding af naturens ro, barske eventyr og tidløs æstetik. Farverne i kollektionen afspejler naturens beroligende nuancer, hvor fredfyldte grønne og bløde beige nuancer fletter sig ind i hinanden, afbrudt af levende udbrud af brændt orange og dyb blå. Kollektionen er ikke bare visuelt tiltalende; den er en taktil oplevelse, som bringer komfort og stil sammen i perfekt balance.

Rodfæstet elegance, tradition og arv

Kernen i denne kollektion er omhyggeligt fremstillede blazere, jakker og overshirts, der hver især er et vidnesbyrd om håndværk og raffinement. Kvaliteterne giver et strejf af luksus, hvor de klassiske sildebens-, ternede og stribede mønstre, som går på tværs af kollektionen, fremkalder en følelse af tradition og arv.

Denne kollektion er mere end bare en garderobe - den er en legemliggørelse af vores dybt rodfæstede forbindelse til jorden og vores længsel efter at udforske. Eventyrets rå kanter kommer til udtryk i teksturernes blide råhed, såsom detaljer i boucle-stof, der tilføjer dybde og karakter. Forskellige strikmaterialer giver varme og indfanger essensen af en sammenkomst ved pejsen, der vækker minder om øjeblikke i det fri.


Bologna, Italien

For at dokumentere kollektionen, rejste vi til Bologna, Italien. En by, som er berømt for sin enorme kulturelle, historiske og kunstneriske arv. De betagende kirker, museer og pladser er med til at bakke om op kollektionen subtile detaljer. En hvisken af personlig stil, der afspejler en individualitet. 

I denne kollektion har vi taget nogle af vores favoritstyles fra tidligere kollektioner og genskabt dem med friske detaljer, hvilket skaber en æstetik, der ubesværet blander afslappet raffinement med et strejf af robust charme. Resultatet er en kollektion, der giver dig mulighed for at klæde dig med både raffineret lethed og et nik til den eventyrlystne ånd indeni.Uovertruffen komfort og stil  

Byd efterår og vinter 2023 velkommen med en garderobe, der ikke kun hylder naturen, men også bærer dig gennem sæsonen med uovertruffen komfort, stil og en forbindelse til verden omkring dig. Denne kollektion er mere end tøj; den er en afspejling af din rejse, dine rødder og dine ambitioner.

Udforsk kollektionen her.