Det cool ved Cole

Journal

Det cool ved Cole

Det cool ved Cole

Hvis der er noget vi kan blive enige om, så er det at stive jakkesæt og kradse materialer hører fortiden til - i hvert fald hvad den moderne mands garderobe angår. Selvom vi stadig gerne vil have tøj, der er elegant og pænt, vil vi ikke have tøj, der er så skrøbeligt at man ikke kan have det på hver dag. Det er en prioritet — om end en livstil — at skabe raffineret tøj, der er nemt at passe på. Derfor har vi Cole...

Hos Gallery., designer vi altid med udgangspunkt i en ubekymret tilgang til livet, samtidigt med at vi sigter efter italiensk finesse og det simple nordiske look. Det er en balancegang og en nødvendig én af slagsen! Men vi må for alt i verden ikke glemme komfort, og det er lige præcis derfor vi har skrevet dette indlæg. Man bør ikke opgive dresscode i komfortens navn, men nærmere bruge det til at gøre livet nemmere og se fantastisk ud.

Mange af vores looks er fremstillet i den fantastiske Cole kvalitet. Cole er et holdbart materiale, som består af 98% bomuld og 2% elastan, og det er lige præcis de to procent, der gør hele forskellen med hensyn til tøjets feel. Cole er bomuldsblødt stof, der er behandlet på en måde som giver det en nærmest silkeblød kvalitet—i hvert fald når man har det på. Det er dejligt nemt at bevæge sig i det behagelige strækbare stof, og så er det endda åndbart! Cole er det perfekte valg til hverdagstøj, og findes både som jakker og bukser.

Jakker med casual komfort

Milo Cole Jacket og Ryan Cole Jacket er inspireret af casual arbejdstøj, og de er begge æstetiske og designet ud fra konceptet om tidløs stil. Det fantastiske ved jakkerne er at de er alsidige. Du kommer til at se skarp ud, uanset om du bruger dem som overtøj til blødt kashmirstrik eller en enkel tee, eller om du knapper dem og tager dem i brug som jakker. De bliver bedre og mere autentiske jo mere du anvender dem. De bliver kun bedre med alderen.

Ryan Cole Jacket / Milo Cole Jacket

 Det kan godt være at de ligner hinanden, men de to jakker åbner op for vidt forskellige muligheder. Milo er designet ud fra et ubekymret or nærmest udesignet æstetisk koncept. Det skjortelignende design med brystlommer kan bruges som arbejdstøj, og har nærmest en utilitaristisk militærudstråling. Ryan er derimod Milos casual fætter, som virkelig lever op til æstetikken for arbejdstøj. Dens lavt siddende lommer, knapper og skarpe krave gør at jakken kan bruges til lidt af hvert. Kvaliteten er den samme, så det eneste du skal tage stilling til, er hvor du helst vil have dine lommer siddende. Kvaliteten er den samme og den vil ikke skuffe dig.

Casual komfort bukser

Cole er et kvalitetsmateriale som vi er vant til at arbejde med. Dets lethed, blødhed og holdbarhed gør at det er perfekt til manden der ofte er på farten—ham, der ikke kan sidde stille eller ham, der gerne vil se skarp og tiltalende ud, uden at gå på kompromis med komforten. Det bør ikke være en udfordring at komme i tøjet! Jamie Cole Pant gør det nemt at få tøj på om morgenen. Det er den slags bukser, der ser fantastisk ud til alt, uanset om den står på et casual chinos look eller et mere formelt outfit med vest og skjorte. Med de her bukser, er du godt klædt på (på mere end én måde). De har en casual chinos pasform, og når først du har fået dem på, vil du ikke have lyst til nogensinde at tage dem af igen. Og det er ikke løgn…

Jamie Cole Pant

Vil du se flere Gallery. signatur style? Find den fulde kollektion here...