Måske den bedste skjorte du nogensinde vil eje

Journal

Måske den bedste skjorte du nogensinde vil eje

Måske den bedste skjorte du nogensinde vil eje

Vi ved, at det er store ord. At vores Marco Crunch Jersey Skjorte skulle være den bedste skjorte, du nogensinde vil eje. Men har du prøvet den? Det har Hélder Gonçalves - og tilbage i foråret tog vi til Portugal for at besøge iværksætteren og livsnyderen til en snak om, hvad han kræver af en skjorte og hvorfor han foretrækker at klæde sig i vores Marco Skjorte. Få hans forklaring i videoen herunder.


Vi stoler på kvalitet og vores Marco Crunch Jersey Skjorte er det perfekte bevis. Den bløde bomuldskjorte er fremstillet af et interlock dobbeltstrikket stof, hvilket giver en stærkere, strækbar og mere holdbar skjorte end en normal jersey. For at give skjorten en luksuriøs feel og look er stoffet afslutningsvist blevet behandlet med en dobbelt mercerisering. 

De valg, vi har truffet i produktionen af skjorten, er det, der gør den til den bedste skjorte, du nogensinde vil eje. Den vil støtte dig i alle dine bevægelser og kan vaskes hundrede gange uden at miste pasformen, glansen eller farven. 

Fordelene ved vores Marco Crunch Jersey Skjorte stopper ikke her. Som en add-on er skjorten blevet behandlet med en Odor Crunch© teknologi, der kort sagt knuser lugtmolekyler, så din skjorte føles frisk, selv efter du har haft den på. Du behøver derfor ikke at vaske den lige så ofte som en almindelig skjorte, og den ved dermed også holde længere. Perfekt til manden på farten!

Læs mere om den smarte teknologi lige herSkjorten er designet i en tætsiddende silhuet med skjult knaplukning og manchetknapper. Den perfekte kombination af komfort, kvalitet og look. Skjorten fås i flere farver og fra størrelse S til XXL.

Find vores Marco Crunch Jersey Skjorte lige her.