Gallery rykker showroomet ind i historien

Journal

Gallery rykker showroomet ind i historien

MERE END BARE ET SHOWROOM

MOS MOSH Gallerys nye showroom er noget helt særligt. Den ligger i hjertet af vores hjemby Kolding og rummer en grandiøs historie. En historie, som starter omkring 1900, hvor den Danske Nationalbank havde en landestrategi, som tilgodeså lokalområderne i højere grad. Dette medførte, at man opførte flere filialer under Nationalbanken, som rent geografisk var spredt ud over hele landet. Årsagen til flere regionale underafdelinger var at være tættere på borgerne og dermed kunne kreditvurdere lokale sager, samt sørge for den monetære bestanddel var intakt i forhold til national skala.

I 1901 åbner Nationalbanken i Kolding. Den overlever og opererer under hele to verdenskrige og den store finanskrise i 1930'erne, inden man i 1968 beslutter at lukke afdelingen permanent. Nedlukningen sker i forbindelse med centraliseringen i byerne og smartere måder at administrere på, der tvinger alle aktiviteter tilbage til hovedsædet på Langelinie i København. 

 

 

 

Vi faldt for lokalet og lokationen med det samme. Arkitekturen udstråler historie, og vi ville ønske at mursten kunne tale med de fantastiske historier, de gemmer på. De konstruktionelle elementer bevarer charmen og holder legenden om den gamle Nationalbank i live. Man kan åbenlyst forestille sig momenter fra det forrige århundredes travle hverdag. Den konventionelle gamle tyske bankboks står, som et monumentalt statement midt i showroomet og agerer i dag opholdsrum og kaffestue. 

 

 

GALLERYS PLADS I HISTORIEN

Søndag d. 9. januar havde vi fornøjelsen af at få besøg af en håndfuld af vores agenter til vores halvårlige salgsmøde. Vi debuterede i showroomet med fremvisningen af vores AW22 kollektion, som favner bredere end nogensinde. Denne gang repræsenterer vores kollektion vores brands værdier om craftsmanship med rødder i den skandinaviske stil, som møder Italiens passion for kvaliteter og farver. 

Vi vil igennem foråret ekspedere adskillige kunder fra hele landet, som kommer for at disponere til deres respektive butikkers efterårsindkøb.