High Summer 2024 med Nuno Marques

Journal

High Summer 2024 med Nuno Marques

High Summer 2024 med Nuno Marques

Vores High Summer 2024 kollektion er dokumenteret i Porto, Portugal, hvor surfer og model, Nuno Marques, tog os med rundt i sin hjemby og delte historier om sit liv.


Nuno har brugt det meste af sin ungdom på den lokale surferskole i Matosinhos, Onda Pura Surf School, hvor han også har lært fra sig til lokale unge og turister. I dag er det, det første sted Nuno tager hen, når han endelig er hjemme mellem sine modeljobs rundt omkring i verden. 

Efter en tur på de brusende bølger, kørte vi mod Foz-området, som er berømt for sine strande, strandpromenader og fyrtårnet. Det er også her, hvor den berømte Douro flod bliver en del af Atlanterhavet, og på en eller anden måde bliver det et symbol på de forskellige aspekter af Nunos liv.

Med inspiration fra Nunos rejse afspejler vores High Summer 2024 kollektion essensen af sommeren – ubekymret, levende og fuld af muligheder. Håndtegnede mønstre pryder kollektionen, der består af lette, luftige kvaliteter, perfekte til årets varmeste måneder. Bliv klogere på kollektionens materialer her. Uanset, hvor din sommer tager dig hen; om du slapper af på stranden, udforsker en ny by eller omfavner sommerens andre glæder, er vores kollektion designet til at ledsage dig på hvert et eventyr.