High Summer 2022

Journal

High Summer 2022

Vores vej ind i sommeren

Efterhånden som vi får mere sollys og dagene bliver længere; efterhånden som vi bevæger os med mere lethed og tager tingene i et mere afslappet tempo, vil vi gerne, at du kan mærke den autentiske Gallery signatur. Bliv ét med havets bølger, sommerbrisen og de varme solstråler med vores High Summer 2022 kollektion, som består af himmelblå skjorter, masser af hør og ikke mindst t-shirts i bomuldsmateriale med nautiske striber, cubanske kraver og æstetiske prints inspireret af naturen.Hør i en lettere kvalitet får dig til at føle dig godt tilpas dagen lang 

Brug Milo Linen Overshirt med Paulo Striped SS T-shirt eller Polo indenunder. Sæt sammen med Hunt Linen String Shorts om dagen og skift til matchende hørbukser om aftenen for at opnå et mere stilfuldt look. Til sommerens festlige lejligheder kan du også dresse dit outfit op med vores Theo Linen Skjorte; en klassisk silhuet i en hørblanding, som gør det behageligt at have skjorte på, selv på de varmeste dage. Theo Linen skjorte findes både med klassisk krave og kinakrave.

Dyk ned i havet med cubanske referencer 

Enkel og blød. Vores Palm T-shirt er designet i 100% bomuld og detaljeret med et afdæmpet palmeprint. Fuldend looket med vores matchende Hunt Palm Shorts. Klæd dig stilfuldt til sommerens fester med kortærmede skjorter skræddersyet til perfektion. Er du til striber, cubanske kraver eller palmeprints? Find lige præcis det, der passer til dig, i vores kollektion og sæt det sammen med et par shorts i denim eller hør. Klar til at dykke ned i havet? Tag det sikre valg med vores Nice Shorts eller omfavn detaljerne med vores Garda Swim Shorts. 

Shop første drop her.