Kunstnerisk tørklæde håndtegnet af vores print designer

Journal

Kunstnerisk tørklæde håndtegnet af vores print designer

Kunstnerisk tørklæde håndtegnet af vores print designer

Hos MOS MOSH Gallery. har vi fokus på det gode håndværk med sans for detaljer og kreativitet. Det kommer blandt andet til live i de kunstneriske mønstre, der pryder vores udvalg af tørklæder. Heriblandt vores MMGSilk Amor Neckerchief, som viser et håndtegnet mønster, skabt af vores print designer.

Centralt for designet er en delikat illustration af en hånd, der holder en blomst, omhyggeligt udformet af vores talentfulde printdesigner. Kunstværket er omdrejningspunktet for halstørklædet og fanger en følelse af elegance. Det samme mønster danner en sofistikeret ramme, der omslutter hele halskluden. En detalje, der tilføjer dybde og dimension til det overordnede æstetiske udtryk, hvilket får det til at skille sid ud.

Med inspiration i sæsonens farver, er tørklædet en levende blanding af nuancer. Fra vores Bright Orange og Ice Greenville til New Sand og Brown på en base af Indigo Blue, udstråler farvepaletten varme og raffinement.

Udforsk MMGSilk Amor Tørklæde her.Kombinér dit tørklæde med en hvid skjorte og en skræddersyet blazer for et cool, casual look. Bind tørklædet løst omkring din hals og sæt det sammen med en denimjakke for et afslappet hverdags - eller weekendlook, eller tilføj et strejf af sofistikering til dit jakkesæt ved at integrere tørklædet som diskret lommeklud.

Udforsk alle tørklæder her.