SS23: En hyldest til Italien

Journal

SS23: En hyldest til Italien

Foråret bringer en eksklusiv blanding af jordfarver med sig, og som dagene bliver lysere og varmere, får vi mere dristige og kraftige nuancer at se. I vores forårskollektion, bliver de afdæmpede farver brudt af orange og blå nuancer, som giver en følelse af befrielse og fornyelse. Ligesom vi tyer til lysere farver og modige kontraster, er sæsonens foretrukne materialer lette og luftige kvaliteter, så som hør med stretch og bomuld med hints af silke.

 Vores nye kollektion er en hyldest til den italienske passion for håndværk. En hyldest til traditioner og til respekten for hinanden på tværs af generationer. Derfor valgte vi også at skyde kampagnen i hjertet af Toscana, Italien, med to italienske gentlemen.Marco og Marcello tog turen fra Milano til Montaione,  en smuk middelalderby i hjertet af Toscana, hvor fotoskydningen fandt sted. Den første del fandt sted i traditionelle toscanske omgivelser og anden del i byens centrum, hvor vi dyrkede det magiske ved at flere generationer mødes. Kemien mellem Marco og Marcello var ikke til at tage fejl af, og hvis ikke vi vidste bedre, var det som at opleve en magisk far-søn relation. 

Udover at være ansigterne på vores forårskampagne, arbejder Marco med HR, har to døtre og dyrker triathlon. Marcello studerer beklædningsdesign og drømmer om at skabe sit eget tøj.
Shop kollektionen her