This is Gallery: Jonathan, Buying Coordinator

Journal

This is Gallery: Jonathan, Buying Coordinator

This is Gallery: Jonathan, Buying Coordinator

Jonathan, vores Buying Coordinator, udstråler alsidighed og dedikation. Da han blev en del af MOS MOSH-familien for fire år siden, omfavnede han hurtigt det dynamiske miljø og valgte praktisk erfaring frem for uddannelse. Siden da har Jonathan været afgørende for udviklingen af MOS MOSH Gallery. og har vist et helt særligt engagement.

I vores lille team på syv navigerer Jonathan mellem flere roller og viser sin ekspertise på tværs af afdelinger. Hans arbejdsdag er en blanding af aktiviteter - lige fra produktudvikling og indkøb til samarbejde med vores danske forhandlere og sikrer, at vores shop-in-shops kører uden problemer.

Når Jonathan får fri, er han altid på farten til dagens næste aktivitet. Enten er han på vej til fodboldtræning eller også nyder han at bruge tid med sine venner. 

Jonathan holder sig ikke tilbage med at prale af sine færdigheder inden for sport, og han taler altid sig selv op. Dog er det sjældent, at det bliver til en sejr, når vi tager en omgang bordtennis på kontoret. Men vi elsker hans optimisme og vindermentalitet.Et portræt af Jonathan ville ikke være fuldstændigt uden at nævne hans meget brede musiksmag. Som vores selvudnævnte kontor DJ, har vi fornøjelsen af Jonathans playlister hver dag - og man kan snildt sige, at de er lige så eklektiske som hans interesser.

I Jonathan har vi ikke bare fundet en kollega, men en kilde til endeløs underholdning og inspiration. Hans årlige back-flip til vores julefrokoster - som i øvrigt altid lykkes - siger det hele. Med sin entusiasme, ægthed og evne til at gøre hverdagens øjeblikke til et eventyr, minder han os om at omfavne livets mange oplevelser.

Lær Jonathan bedre at kende nedenfor.