This is Gallery: Michelle, Print Designer

Journal

This is Gallery: Michelle, Print Designer

Forestil dig et bøgetræs netværk af rødder, som forgrener sig under jorden og samler næring, så kronen kan udvikle sig og blomstre. Det er sådan, vi forestiller os, at Michelles kreative hjerne fungerer. Et netværk af tråde, som alle er forbundet med hinanden på kryds og tværs. På et tidspunkt slår det gnister, og Michelle har pludselig konstrueret et nyt grafisk mesterværk til samlingen.

Som Print Designer udgør Michelle en vigtig brik i konstruktionen af vores kollektioner. I tæt samarbejde med vores kreative direktør og grundlægger, Kim Hyldahl, udvikler Michelle grafiske kreationer, som alle har indflydelse på kollektionernes stil og udtryk.

Når man spørger Michelle, hvordan hun finder på sine ideer, må hun være en svar skyldig. ”Jeg gør det bare”, som hun siger. En idé kan opstå spontant, men den kan også have brug for at blive arbejdet med i mindre eller større grad, før den bliver god. Nogle ideer bliver udført på computeren, mens andre starter i hånden. En kreativ proces er sjældent lineær – og det er måske også derfor, at det er svært for Michelle at sætte ord på hendes arbejdsproces. Som kreativ er det vigtigste råd, at man stoler på processen.

Hvis der er kage i køkkenet, kan du være sikker på, at Michelle også er i køkkenet. Hun elsker den kage! Hun elsker også gåture i naturen – og det er der, hun lader op. I den friske luft mellem bøgetræerne og med sine to børn løbende foran sig. Michelle er en sucker for sommermånederne. De lyse morgener, lune aftener og sand mellem tæerne.  

Lær hende bedre at kende herunder.
Michelle har udvalgt sine favoritstyles fra vores forårskollektion. Se samlingen her.