MOS MOSH's guide til jakker og frakker

MOS MOSH's guide til jakker og frakker

MOS MOSH er kendt for sine chikke og elegante jakker og frakker. Denne guide hjælper dig til at forstå MOS MOSH's forskellige jakker og frakker og viser dig, hvordan du kan bruge og style dem. Guiden indeholder desuden en plejeanvisning.

Typer af MOS MOSH jakker og frakker

Overgangsjakker
I det meget omskiftelige vejr mellem årstiderne er en overgangsjakke uundværlig i din garderobe. Uanset om vi går fra vinter til forår eller fra sommer til efterår, så er du med vores overgangsjakker sikret både varme og åndbarhed. De fås i flere forskellige styles. En overgangsjakke er alsidig og tidløs og passer perfekt til det lunefulde, skiftende vejr. En overgangsjakke kan styles med stort set alt fra din garderobe. Brug den f.eks. til jeans og et par chunky støvler.

Vinterjakker
Vores vinterjakker og -frakker er essentielle i enhver overtøjsgarderobe. De er designet til, at du altid kan holde varmen i det kolde vintervejr. Disse jakker og frakker er f.eks. fremstillet i dun, som holder varmen inde – og kulden ude. Ud over at være praktiske fås vores vinterjakker og -frakker også i flere forskellige styles, i lange og korte silhuetter, så du selv i årets koldeste måneder kan udtrykke din helt unikke stil. Disse jakker og frakker er utrolig alsidige og kan styles med stort set alt fra din garderobe.

MMEden Dunjakke

Shop looket (1)

MMNova Square Dunfrakke

Shop looket (1)

Trenchcoats
MOS MOSH's trenchcoats er et musthave i din garderobe, da de kombinerer tidløs elegance med moderne design. Vores trenchcoats byder på max. alsidighed, da de kan bruges hele året og passer til ethvert outfit. De fungerer særlig godt som overgangsfrakker, da de hverken er for varme eller for kolde at have på. Sæt dem f.eks. sammen med en strikhue og et halstørklæde på en kølig dag.

Bomber-jakker
Bomber-jakker er en rigtig MOS MOSH-klassiker, som passer perfekt til et casual outfit. De fås i flere forskellige materialer – både lette kvaliteter til en let blæsende dag og tungere kvaliteter til de noget koldere dage. Takket være deres tidløse design kan de både styles med jeans, en kjole og stilfulde tailored bukser. De passer fantastisk godt til en skjorte og et par loafers eller en grafisk T-shirt med et par sneakers for et mere casual look. Brug dem gerne sammen med en af vores lækre strikhuer, når vejret bliver koldere.

Parkajakker
MOS MOSH's parkajakker er den perfekte kombination af mode og funktionalitet. De giver god varme og beskytter uden at gå på kompromis med stilen. Disse parkajakker har en blød imiteret pelskrave og elastisk linning, som gør dem perfekt til både efterår og vinter. Sæt dem sammen med et par chunky støvler og tætsiddende jeans for et smart og cool look.

Læderjakker
En læderjakke er en tidløs klassiker i enhver garderobe, da den både er cool og stilfuld på samme tid. Hos MOS MOSH finder du altid et bredt udvalg af læderjakker, der passer til enhver sæson. Uanset om du vælger den klassiske sorte biker-jakke eller en trendy jakke i en frisk farve, passer den perfekt til et par tætsiddende jeans og en hvid T-shirt for et cool rock'n'roll-look. Du kan også bruge den ud over en kjole for et cool, men feminint tvist.

Uldjakker
En uldjakke fra MOS MOSH kombinerer komfort med stil og passer perfekt til både efterår og vinter. De fås i flere forskellige styles – lige fra lange frakker til korte jakker – og passer til stort set alt. Sæt f.eks. vores lange uldfrakke sammen med en kjole og et par knæhøje støvler for et stilfuldt look. Eller style vores korte uldjakke med et par jeans og en turtleneck for et lunt, casual outfit. Brug gerne vores uldjakker sammen med vores strikhue og et halstørklæde på en kølig dag.

MMVenice Uldfrakke

Shop looket (1)

Dunjakker
På en kold vinterdag er en dunjakke fra MOS MOSH det ideelle valg. Jakkerne er fyldt med ansvarligt indkøbt dun, som gør dem dejlig varme at have på. Brug dem til dine yndlingsstyles og gerne et par vandtætte støvler, så du er klar til at gå vinteren i møde! Style dem med vores strikhuer og halstørklæder for et fuldendt vinterlook.

Regnjakker
Lad ikke regnen stå i vejen for din stil. En regnjakke fra MOS MOSH er et musthave i din basisgarderobe. Så kan du altid holde dig tør og samtidig se stilfuld ud. Vores regnjakker fås i flere forskellige farver og styles og kan både sættes sammen med jeans og støvler for et smart look på en grå regnvejrsdag. Brug også gerne vores regnjakker med en vest udover for et super cool udtryk.

Veste
En vest er utrolig alsidig og er derfor essentiel i enhver garderobe. Den kan både bruges som en let jakke eller ud over en bluse for et casual look. MOS MOSH's veste er designet i en super let kvalitet og fyldt med ansvarligt indkøbt dun. Og så passer de perfekt til ethvert outfit.

Plejeanvisning til jakker og frakker

Pas godt på din MOS MOSH-jakke eller -frakke ved at følge vores plejeanvisning. Tjek altid mærket inden vask. Nogle jakker kan maskinvaskes, mens andre skal renses. Undgå at bruge blegemidler eller stærke vaskemidler, og tør altid din jakke ordentligt for at undgå dårlig lugt og mug.

Dunjakker
Maskinvask på håndvaskeprogram
Må ikke bleges
Brug ikke skyllemiddel
Tørretumbles ved lav temperatur 
Renseri
Brug kun uldvaskemiddel
Tørretumbles med tennisbolde

Uldjakker
Må ikke vaskes
Undgå kontakt med skarpe genstande
Renseri

Læderjakker
Må ikke vaskes
Renseri

Faux Fur Jakker
Må ikke vaskes
Undgå kontakt med skarpe genstande