Jeans guide

Find din pasform

Jeans guide

Jeans er en vigtig del af garderoben. De er alsidige, langtidsholdbare og tidløse. Hos MOS MOSH Gallery, ved vi, hvordan man laver velsiddende jeans i kvaliteter, der holder sæson efter sæson.

Med vores jeans fit guide til mænd, guider vi dig til at finde den rigtige pasform, som passer til din kropstype og stil, samt hvordan du får dine jeans til at holde længere.

Slim fit

Vores Eric Jeans er designet i et slim fit, hvor bukserne har en slank pasform med et tætsiddende fit fra hofte til ankel, dog uden at stramme. Vores Eric Jeans sidder dermed tæt, men har mere plads omkring benene end en skinny fit. Vores jeans er i øvrigt lavet i en blanding af bomuld og stræk, hvilket gør, at de, uanset pasform, føles komfortable.

Vi går aldrig på kompromis med detaljerne, og det gælder også vores jeans. Vores Eric Jeans er en klassisk slim fit model med normal talje, et opsmøg med kontrastbånd og 5 lommer, hvor coin pocket og højre baglomme også er udsmykket med et kontrastbånd. For at give vores Eric Jeans et sidste eksklusivt touch, har vi tilføjet et signatur patch over højre baglomme.

Shop slim fit

MMGEric Verona Jeans

Shop looket (1)

Shop slim fit

MMGEric Massa Jeans

Shop looket (1)

Regular fit

Vores Andy Jeans er designet i et regulært straight fit. En klassisk og komfortabel pasform med en lige silhuet fra hofte til ankler, hvor der er mere plads omkring benene end ved vores slim – og tapered fit
jeans. Vores Andy Jeans er derfor den rette jeans for dig, som ønsker mere bevægelighed i din hverdag.

Alle vores jeans er fremstillet i en blanding af bomuld og stræk. Derudover har vores Andy Jeans en normal talje, hvilket gør dem anvendelige til enhver anledning. Den tidløse 5-pocket model er komfortable nok til at opfylde dine krav til en god hverdagsjeans, men er også stilfulde nok til at blive brugt med en skjorte og blazer.

Shop regular fit

MMGAndy Lucca Regular Jeans

Shop looket (1)

Shop regular fit

MMGAndy Cesena Regular Jeans

Shop looket (1)

Plejetips

Jeans holder længere, jo mindre de bliver vasket - også selvom du vasker efter alle kunstens regler. Det er nemlig tromlen i vaskemaskinen, der er den største synder. Ved lugtgener vil det i nogle tilfælde være nok at lade dine jeans lufttørre, hvor en tur i fryseren dræber bakterierne og et dampbad kan være med til at rense dem. Du kommer dog ikke udenom at skulle vaske dine jeans på et eller andet tidspunkt, og de tilfælde anbefaler vi altid at vaske i koldt vand med færre omdrejninger. Som alternativ kan du også vaske dine jeans i hænderne.

Uanset, hvordan du vasker dem, bør de altid vaskes med vrangen ud for at bevare den originale farve så vidt muligt. Undgå desuden tørretumbler eller tørrerum, da det også slider på bukserne.

Trænger dine jeans til at blive frisket op, kan du stryge dem på lav temperatur eller bruge en damper.