Jeans fit guide

Jeans er en vigtig del af garderoben. De er alsidige, langtidsholdbare og tidløse. Hos MOS MOSH Gallery, ved vi, hvordan man laver velsiddende jeans i kvaliteter, der holder sæson efter sæson.

Med vores jeans fit guide til mænd, guider vi dig til at finde den rigtige pasform, som passer til din kropstype og stil, samt hvordan du får dine jeans til at holde længere.

Slim fit

Vores Eric Jeans er designet i et slim fit, hvor bukserne har en slank pasform med et tætsiddende fit fra hofte til ankel, dog uden at stramme. Vores Eric Jeans sidder dermed tæt, men har mere plads omkring benene end en skinny fit. Vores jeans er i øvrigt lavet i en blanding af bomuld og stræk, hvilket gør, at de, uanset pasform, føles komfortable.

Vi går aldrig på kompromis med detaljerne, og det gælder også vores jeans. Vores Eric Jeans er en klassisk slim fit model med normal talje, et opsmøg med kontrastbånd og 5 lommer, hvor coin pocket og højre baglomme også er udsmykket med et kontrastbånd. For at give vores Eric Jeans et sidste eksklusivt touch, har vi tilføjet et signatur patch over højre baglomme.

Shop slim fit

MMGEric Avenue 5 Pocket Jeans, MMGPerry Crunch O-SS T-shirt

Shop looket (2)

Shop slim fit

MMGEric Avenue 5 Pocket Jeans, MMGPerry Crunch O-SS T-shirt

Shop looket (2)

Tapered fit

Vores Portman Jeans er designet i et tapered fit, som er en pasform, der bliver gradvis smallere hen mod anklerne. Det er derfor en pasform for dig, der gerne vil have beholde et skarpt og stilrent look, men foretrækker lidt ekstra plads omkring lårene.

Vores Portman Jeans fås i flere modeller og vaske, lige fra den klassiske blå til den moderne sorte vask. De er alle fremstillet i en blanding af bomuld og stræk, hvilket gør dem bløde og behagelige at have på.

Hvad end du er til ripped jeans eller kan lide det klassiske look, så finder du det hos os. Udover pasformen er vores Portman Jeans kendetegnet ved at have en normal talje, dobbeltstikninger ved indersøm, opsmøg med kontrastbånd og 5 lommer, hvor coin pocket er udsmykket med et stilrent læder patch.

Shop tapered fit

MMGPortman Perugia Jeans

Shop looket (1)

Shop tapered fit

MMGPortman Perugia Jeans

Shop looket (1)

Shop tapered fit

MMGPortman Verona Jeans, MMGMoore Sweat Combi Crew

Shop looket (2)

Shop tapered fit

MMGPortman Como Jeans, MMGPerry Crunch O-SS T-shirt

Shop looket (2)

Shop tapered fit

MMGPortman Chievo Jeans, MMGForte Peach O-Ss T-Shirt, MMGDoyle Overskjorte

Shop looket (3)

Shop tapered fit

MMGPortman Chievo Jeans, MMGForte Peach O-Ss T-Shirt, MMGDoyle Overskjorte

Shop looket (3)

Plejetips

Jeans holder længere, jo mindre de bliver vasket - også selvom du vasker efter alle kunstens regler. Det er nemlig tromlen i vaskemaskinen, der er den største synder. Ved lugtgener vil det i nogle tilfælde være nok at lade dine jeans lufttørre, hvor en tur i fryseren dræber bakterierne og et dampbad kan være med til at rense dem. Du kommer dog ikke udenom at skulle vaske dine jeans på et eller andet tidspunkt, og de tilfælde anbefaler vi altid at vaske i koldt vand med færre omdrejninger. Som alternativ kan du også vaske dine jeans i hænderne.

Uanset, hvordan du vasker dem, bør de altid vaskes med vrangen ud for at bevare den originale farve så vidt muligt. Undgå desuden tørretumbler eller tørrerum, da det også slider på bukserne.

Trænger dine jeans til at blive frisket op, kan du stryge dem på lav temperatur eller bruge en damper.