Historien bag MOS MOSH

MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han
ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde.


De første streger blev skitseret på køkkenbordet derhjemme, og et produkt af gangen blev det til en lille kollektion à syv par jeans og bukser. Der var ingen tvivl om kendetegnet: velsiddende tøj, høj kvalitet og designs udviklet med et twist. 

Helt fra starten, har MOS MOSH været målrettet efter international succes, som ikke gik på kompromis med vores principper og DNA. Organisationen er lille, men ressourcestærk, og forholdet mellem alle involverede parter er noget helt særligt.

Designet, pasformen og det lille twist gør MOS MOSH unik. Hver eneste beklædningsgenstand er lavet med passion, love & heart. Vi lægger hele vores sjæl i alt hvad vi gør og bestræber os på at være
bedst på alle tænkelige måder.

"Der kæles for detaljerne – og altid med et twist"

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Med tiden er vores kollektioner blevet større, og MOS MOSH har i dag etableret sig som kvinders go-to indenfor jeans og skræddersyet tøj.

Filosofien bag MOS MOSH

Det unikke ved MOS MOSH er vores design, pasform og det ekstra twist.

Vi er af den overbevisning at man skal gøre sit bedste i alle henseender. Vi bestræber os på at være bedst på alle tænkelige måder. For at sikre at alt vores tøj er perfekt, vender og drejer vi det altid en ekstra gang. Det er nemlig altafgørende, at vi som brand er kendte for vores kompromisløse passion.

“Lyt til dit hjerte. Tingene skal føles rigtige”

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Vi har benene solidt plantet på jorden. Vi ved hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi er en hurtig voksende virksomhed, og vi ved at det er vigtigt hele tiden at innovere. Vi er ikke typerne, der smider benene op og lader succesen stige os til hovedet. Hårdt arbejde og overraskelseselementet er nogle af vores stærkeste
kvaliteter. Vi leverer altid mere end forventet—i høj kvalitet og altid med et twist.

Uanset hvor hurtigt det går for MOS MOSH, holder vi fast i vores DNA og ydmyge principper.

Kim Hyldahl, MOS MOSH grundlægger

Læs mere om MOS MOSH